PIB Headquarters
PIB’S BULLETIN ON COVID-19
24 JAN 2022 6:02PM by PIB Delhi
Description: https://static.pib.gov.in/WriteReadData/userfiles/image/image0020FX3.png
Description: https://static.pib.gov.in/WriteReadData/userfiles/image/image001BPSF.jpg
• 162.26 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
• India's Active caseload currently stands at 22,49,335
• Active cases stand at 5.69%
• Recovery Rate currently at 93.07%
• 2,43,495 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,68,04,145
• 3,06,064 new cases recorded in the last 24 hours
• Daily positivity rate (20.75%)
• Weekly Positivity Rate (17.03%)
• 71.69 cr Total Tests conducted so far; 14,74,753 tests conducted in the last 24 hours
#Unite2FightCorona #IndiaFightsCorona
PRESS INFORMATION BUREAU
MINISTRY OF INFORMATION & BROADCASTING
GOVERNMENT OF INDIA
*****
Description: Image
Description: Image
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 162.26 Cr
More than 27 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 93.07%
3,06,064 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 22,49,335
With the administration of more than 27 lakh Doses (27,56,364) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 162.26 Cr (1,62,26,07,516) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,75,24,670 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,92,126
2nd Dose
98,21,360
Precaution Dose
27,40,418
FLWs
1st Dose
1,83,91,199
2nd Dose
1,71,41,611
Precaution Dose
26,87,668
Age Group 15-18 years
1st Dose
4,19,32,411
Age Group 18-44 years
1st Dose
53,45,36,314
2nd Dose
38,84,23,497
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,91,58,553
2nd Dose
16,65,46,977
Over 60 years
1st Dose
12,41,24,617
2nd Dose
10,39,58,686
Precaution Dose
27,52,079
Precaution Dose
81,80,165
Total
1,62,26,07,516
2,43,495 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,68,04,145.
Consequently, India’s recovery rate stands at 93.07%.
Description: https://static.pib.gov.in/WriteReadData/userfiles/image/image002VXLF.jpg
3,06,064 new cases were reported in the last 24 hours.
Description: https://static.pib.gov.in/WriteReadData/userfiles/image/image003G2UH.jpg
India’s Active Case load is presently at 22,49,335. Active cases constitute 5.69% of the country's total Positive Cases.
Description: https://static.pib.gov.in/WriteReadData/userfiles/image/image004LFXX.jpg
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 14,74,753 tests being conducted. India has so far conducted over 71.69 Cr (71,69,95,333) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 17.03% and the Daily Positivity rate also reported to be 20.75%.
Description: https://static.pib.gov.in/WriteReadData/userfiles/image/image005TNBE.jpg
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1792059
Update on COVID-19 Vaccine Availability in States/UTs
More than 162.73 Crore vaccine doses provided to States/UTs
More than 13.83 Crore balance and unutilized vaccine doses still available with States/UTs
The Union Government is committed to accelerating the pace and expanding the scope of COVID-19 vaccination throughout the country. The nationwide COVID 19 vaccination started on 16th January 2021. The new phase of universalization of COVID-19 vaccination commenced from 21st June 2021. The vaccination drive has been ramped up through availability of more vaccines, advance visibility of vaccine availability to States and UTs for enabling better planning by them, and streamlining the vaccine supply chain.
As part of the nationwide vaccination drive, Government of India has been supporting the States and UTs by providing them COVID Vaccines free of cost. In the new phase of the universalization of the COVID19 vaccination drive, the Union Government will procure and supply (free of cost) 75% of the vaccines being produced by the vaccine manufacturers in the country to States and UTs.
VACCINE DOSES
(As on 24th January, 2022)
SUPPLIED
1,62,73,06,725
BALANCE AVAILABLE
13,83,03,116
More than 162.73 crore (1,62,73,06,725) vaccine doses have been provided to States/UTs so far through Govt. of India (free of cost channel) and through direct state procurement category.
More than 13.83 Cr (13,83,03,116) balance and unutilized COVID Vaccine doses are still available with the States/UTs to be administered.
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1792053
Tweet Links:

PIB Headquarters
কোবিদ-১৯দা পি.আই.বি.গী বুল্লেতিন
24 JAN 2022 6:02PM by PIB Imphal
Description: https://static.pib.gov.in/WriteReadData/userfiles/image/image0020FX3.png
Description: https://static.pib.gov.in/WriteReadData/userfiles/image/image001BPSF.jpg
• লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৬২.২৬ কাপথোকখ্রে
• ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২২,৪৯,৩৩৫দা লৈরি
• এক্তিব কেস ৫.৬৯%দা লৈরি
• হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৩.০৭%দা লৈরি
• হৌখিবা পুং ২৪দা ২,৪৩,৪৯৫ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৩,৬৮,০৪,১৪৫দা হেনগৎলে
• হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,০৬,০৬৪ লাক্লি
• নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (২০.৭৫% )নি
• চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১৭.০৩%)নি
• হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭১.৬৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৪,৭৪,৭৫৩
#Unite2FightCorona #IndiaFightsCorona
প্রেস ইনফোর্মেসন ব্যুরো
ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
ভারত সরকার
*****
Description: Image
Description: Image
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৬২.২৬ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৭ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৩.০৭% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,০৬,০৬৪ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২২,৪৯,৩৩৫দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৭ (২৭,৫৬,৩৬৪) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৬২.২৬ (১,৬২,২৬,০৭,৫১৬) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৭৫,২৪,৬৭০ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯২,১২৬
২শুবা দোজ
৯৮,২১,৩৬০
প্রিকোসন দোজ
২৭,৪০,৪১৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৯১,১৯৯
২শুবা দোজ
১,৭১,৪১,৬১১
প্রিকোসন দোজ
২৬,৮৭,৬৬৮
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪,১৯,৩২,৪১১
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৩,৪৫,৩৬,৩১৪
২শুবা দোজ
৩৮,৮৪,২৩,৪৯৭
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৯১,৫৮,৫৫৩
২শুবা দোজ
১৬,৬৫,৪৬,৯৭৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৪১,২৪,৬১৭
২শুবা দোজ
১০,৩৯,৫৮,৬৮৬
প্রিকোসন দোজ
২৭,৫২,০৭৯
প্রিকোসন দোজ
৮১,৮০,১৬৫
অপুনবা
১,৬২,২৬,০৭,৫১৬
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ২,৪৩,৪৯৫ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৬৮,০৪,১৪৫ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৩.০৭% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,০৬,০৬৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২২,৪৯,৩৩৫ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৫.৬৯% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৪,৭৪,৭৫৩ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭১.৬৯ (৭১,৬৯,৯৫,৩৩৩) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১৭.০৩%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ২০.৭৫%দা লৈরি
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1792059
স্তেত/য়ু.তি.শিংদা লৈরিবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিন অপদেৎ
স্তেত/য়ু.তি.শিংদা ভোক্সিন দোজ করোর ১৬২.৭৩ হেন্না ফংহনখ্রে
স্তেত/য়ু.তি.শিংদা লেমহৌবা অমদি শীজিন্নদ্রিবা ভেক্সিন দোজ করোর ১৩.৮৩ হেন্না হৌজিক লৈরি
কেন্দ্র লৈঙাক্না লৈবাক শিনবা থুংনা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী খোঙজেল য়াঙখৎহনবা অমদি মীৎয়েং পাকথোক চাউথোকহন্নবা ফিরেপ লৌরি‍। মীপুম খুদিংদা ভেক্সিন ফংহনবগী অনৌবা তাঙ্কক অসি ২০২১গী জনুৱারী ১৬তগী হৌখিবনি‍। কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী য়ুনিভর্সলাইজেসনগী অনৌবা ফেজ অসি ২০২১গী জুন ২১দগী হৌখ্রে। স্তেত অমসুং য়ু.তি.শিংদা মখোয় মশানা হেন্না ফবা মওংদা থৌরাং তৌজনবা অমদি ভেক্সিন সপ্লাই চেন স্ত্রীমলাইন তৌনবা ভেক্সিন হেন্না ফংহন্দুনা অমদি ভেক্সিন লৈবা লৈতবগী ফীভম মাঙজৌননবা উহন্দুনা ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসি হেনগৎহল্লে‍।
লৈবাক পুমবগী ওইবা ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী শরুক অমা ওইনা ভারত লৈঙাক্না স্তেত অমসুং য়ু.তি.শিংদা কোবিদ ভেক্সিন লেম্না পীদুনা ঙাক্লৌ পীরি‍। মীপুম খুদিং কোবিদ-১৯ ভেক্সিন ফংহনবগী অনৌবা তাঙ্ককসিদা কেন্দ্র লৈঙাক্না লৈবাকসিদা লৈরিবা ভেক্সিন পুথোক্লিবা কম্পেনীশিংনা পুথোকপা ভেক্সিনগী ৭৫% লৈদুনা স্তেত অমসুং য়ু.তি.শিংদা (লেম্না)পীগনি ‍।
ভেক্সিন দোজ
(জানুৱারী ২৪, ২০২২দা ওইখিবা)
সপ্লাই তৌখ্রবা
১,৬২,৭৩,০৬,৭২৫
হৌজিক লৈরিবা
১৩,৮৩,০৩,১১৬
ভারত সরকারগী লৈঙাক্কী (মমল লৌদবা চেনেল) অমদি দাইরেক্ত স্তেত প্রোক্যুরমেন্ত কাঙলুপকী থোংদা হৌজিক ফাওবদা রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৬২.৭৩ (১,৬২,৭৩,০৬,৭২৫) হেন্না ফংহনখ্রে‍।
রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদা কাপ্ননবা লেমহৌরিবা অমদি শীজিন্নদ্রিবা কোবিদ ভেক্সিন দোজ করোর ১৩.৮৩ (১৩,৮৩,০৩,১১৬) হেন্না লৈরি‍।
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1792053
ত্বীৎ লিঙ্কশিং: