Ministry of Health and Family Welfare
Co-WIN Update
Six members can be registered using one mobile number on Co-WIN
21 JAN 2022 6:45PM by PIB Delhi
In continuation of updates on various utility features of Co-WIN for the beneficiaries, the following features are added in the self-registration portal of CoWIN.
a) Registration on Co-WIN –Instead of the existing limit of 4 members, now 6 members can be registered using one mobile number on Co-WIN.
b) Revoke Vaccination Status- A new utility feature has been introduced under raise an issue in Co-WIN account through which beneficiary can revoke its current vaccination status from fully vaccinated to partially vaccinated or unvaccinated status and also partially vaccinated to unvaccinated status. The vaccination status can be corrected by the beneficiaries, where in occasional isolated cases, the vaccination Certificates are generated due to inadvertent data entry errors by the vaccinator in updation of vaccination data of beneficiaries. The Changes may take 3-7 days after submitting the online request through raise an issue utility.Such beneficiaries can get their due vaccine dose, may be at nearest vaccination center, as per the existent standard guidelines once new vaccination status is successfully updated in the system.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কো-ৱিন অপদেৎ
কো-ৱিনদা মোবাইল নম্বর অমা শিজিন্নদুনা মেম্বর তরুক রেজিস্তর তৌবা য়াগনি
21 JAN 2022 6:45PM by PIB Imphal
বেনিফিসরীশিংগীদমক্তা কো-ৱিনগী য়ুতিলিতী ফীচর কয়া অমদা অপদেৎ মখাতানা তৌবা ওইনা, কো-ৱিনগী সেল্ফ-রেজিস্ত্রেশন পোর্তেলদা মখাদা পীরবা ফীচরশিং অসি হাপখ্রে।
ক) কো-ৱিনদা রেজিস্ত্রেশন তৌবা – হৌজিক লৈরিবা মেম্বর ৪গী অকক্নবা মশিং অদু হৌজিক্তি কো-ৱিনদা মোবাইল নম্বর অমা শিজিন্নদুনা মেম্বর ৬ রেজিস্তর তৌবা য়ারগনি।
খ) ভেক্সিনেসন স্তেতস হন্দোকপা – কো-ৱিন একাউন্ততা রেজ এন ইসু হায়বসিগী মখাদা অনৌবা য়ুতিলিতী ফীচর অমা হৌদোরকখ্রে, মসিগী খুত্থাংদা বেনিফিসরীনা মশাগী লৈরিবা ভেক্সিনেসন স্তেতস অদুবু মপুং ফানা ভেক্সিন কাপথোক্লবা অমদগী অমুরক কাপ্লুরবা নত্রগা কাপত্রিবা হায়না ওন্থোকপা অমসুং অমুরক কাপ্লুরবা অমদগী কাপত্রিবা হায়না ওন্থোকপা য়াগনি। ভেক্সিনেসন তৌবগী স্তেতস অদু বেনিফিসরীশিংনা শেমদোকপা য়ারনি, মরমদি করিগুম্বা মতমদা তোপ-তোপ্পা কেস খরদা, বেনিফিসরীশিংগী ভেক্সিনেসন দেতা অদু ভেক্সিনেতর অদুনা অপদেৎ তৌবা মতমদা দেতা এন্ত্রী তৌবদা শোইখিবনা মরম ওইরগা ভেক্সিনেসন সার্তিফিকেতশিং অদু জেনরেত তৌবা য়াওই। রেজ এন ইসু য়ুইতিলিতীগী খুত্থাংদা ওনলাইন রেক্বেস্ত অমা থাজিল্লবা মতুংদা শেমদোকপদা নুমিৎ ৩-৭ ফাওবা চংবা য়াই। অসিগুম্বা বেনিফিসরিশিং অসিনা মখোয়গী ৱাৎহৌরিবা দোজ অদু সীস্তেমদা অনৌবা ভেক্সিনেসন স্তেতস মাইপাক্না অপদেৎ তৌরবা মতুংদা হৌজিক-হৌজিক লৈরিবা স্তেন্দার্দ গাইদলাইনশিংগী মতুং ইন্না খ্বাইদগী অনকপা ভেক্সিনেসন সেন্তরদা কাপ্পা য়াগনি।