হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
18 JAN 2022 9:07AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৫৮.০৪ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৭,৩৬,৬২৮দা লৈরি
এক্তিব কেস ৪.৬২%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৪.০৯%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ১,৫৭,৪২১ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৩,৫৩,৯৪,৮৮২দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৩৮,০১৮ লাক্লি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা ওমিক্রোন কেস ৮,৮৯১ থেংনখ্রে; ঙরাংদগী ৮.৩১% হেনগৎখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১৪.৪৩% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১৪.৯২%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭০.৫৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৬,৪৯,১৪৩ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
18 JAN 2022 9:07AM by PIB Delhi
158.04 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 17,36,628
Active cases stand at 4.62%
Recovery Rate currently at 94.09%
1,57,421 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,53,94,882
2,38,018 new cases recorded in the last 24 hours
8,891 Total Omicron cases detected so far; an increase of 8.31% since yesterday
Daily positivity rate (14.43%)
Weekly Positivity Rate (14.92%)
70.54 cr Total Tests conducted so far; 16,49,143 tests conducted in the last 24 hours