হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ১৫৮.০৪ হেনখ্রে
18 JAN 2022 9:26AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৮০গী ময়াদা কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৪.০৯% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৩৮,০১৮ রিপোর্ত তৌরকখি
হৌজিক ফাওবদা ওমিক্রোন কেস পুন্না ৮,৮৯১ থেংনখ্রে; ঙরাংদগী ৮.৩১% হেগৎলক্লি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৭,৩৬,৬২৮দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌজিক্কী ওইনা ১৪.৯২%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৮০ (৭৯,৯১,২৩০)গী ময়াদা কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৫৮.০৪ (১,৫৮,০৪,৪১,৭৭০) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৬৯,৭৬,৮১৭গী খুত্থাংদা ফংবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯০,৪৯১
২শুবা দোজ
৯৭,৮৫,৯৩৮
প্রিকোসন দোজ
১৯,৯২,৬৭১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৯,২৫২
২শুবা দোজ
১,৭০,৬৭,৯৭৮
প্রিকোসন দোজ
১৬,৮৫,৪৪৬
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৩,৫৯,৩০,৯২৯
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫২,৭০,৩৭,২৬৭
২শুবা দোজ
৩৭,২৩,৪২,০৬৭
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৭৮,৯৪,৮৩২
২শুবা দোজ
১৬,১৯,২৮,১৯৬
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৩২,৯৩,৭৮৯
২শুবা দোজ
১০,১২,৯৬,৬২১
প্রিকোসন দোজ
১৪,০৬,২৯৩
প্রিকোসন দোজ
৫০,৮৪,৪১০
অপুনবা
১,৫৮,০৪,৪১,৭৭০
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১,৫৭,৪২১ নাবা ফগৎখ্রে অমদি নাবা ফগৎলবশিংগী অপুনবা মশিং অসি হৌজিক (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী) ৩,৫৩,৯৪,৮৮২দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৪.০৯%দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৩৮,০১৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৭,৩৬,৬২৮দা লৈরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৪.৬২% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী মখা তানা হেনগৎহল্লি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৬,৪৯,১৪৩ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭০.৫৪ (৭০,৫৪,১১,৪২৫) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা, চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১৪.৯২%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১৪.৪৩% রিপোর্ত তৌরকখি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 158.04 Cr
18 JAN 2022 9:26AM by PIB Delhi
Nearly 80 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 94.09%
2,38,018 New Cases reported in the last 24 hours
8,891 Total Omicron cases detected so far; an increase of 8.31% since yesterday
India's Active Caseload currently stands at 17,36,628
Weekly Positivity Rate is presently at 14.92%
With the administration of nearly 80 lakh Doses (79,91,230) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 158.04 Cr (1,58,04,41,770) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,69,76,817 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,90,491
2nd Dose
97,85,938
Precaution Dose
19,92,671
FLWs
1st Dose
1,83,89,252
2nd Dose
1,70,67,978
Precaution Dose
16,85,446
Age Group 15-18 years
1st Dose
3,59,30,929
Age Group 18-44 years
1st Dose
52,70,37,267
2nd Dose
37,23,42,067
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,78,94,832
2nd Dose
16,19,28,196
Over 60 years
1st Dose
12,32,93,789
2nd Dose
10,12,96,621
Precaution Dose
14,06,293
Precaution Dose
50,84,410
Total
1,58,04,41,770
1,57,421 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,53,94,882.
Consequently, India’s recovery rate stands at 94.09%.
2,38,018 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 17,36,628. Active cases constitute 4.62% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 16,49,143 tests being conducted. India has so far conducted over 70.54 Cr (70,54,11,425) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 14.92% and the Daily Positivity rate also reported to be 14.43%.