Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
16 JAN 2022 9:03AM by PIB Delhi
156.76 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 15,50,377
Active cases stand at 4.18%
Recovery Rate currently at 94.51%
1,38,331 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,50,85,721
2,71,202 new cases recorded in the last 24 hours
7,743 Total Omicron cases detected so far; an increase of 28.17% since yesterday
Daily positivity rate (16.28%)
Weekly Positivity Rate (13.69%)
70.24 cr Total Tests conducted so far; 16,65,404 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
16 JAN 2022 9:03AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ওইনা চত্থরিবা ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৫৬.৭৬ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৫,৫০,৩৭৭দা লৈরি
এক্তিব কেস ৪.১৮%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৪.৫১%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ১,৩৮,৩৩১ ফগৎলক্তুনা ফগৎলকখিবশিংগী অপুনবা মশিং অদু ৩,৫০,৮৫,৭২১দা হেনগৎলকখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৭১,২০২ থেংনখি
হৌজিক ফাওবদা পুন্না ওমিক্রোন কেস ৭,৭৪৩ থেংনখি; ঙরাংদগী ২৮.১৭%গী চাংদা হেনগৎলকখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১৬.২৮% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১৩.৬৯%)নি
হৌজিক ফাওবদা পুন্না তেস্ত করোর ৭০.২৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা পুন্না তেস্ত ১৬,৬৫,৪০৪ তৌখ্রে