হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
14 JAN 2022 9:05AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ওইনা চত্থরিবা ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৫৫.৩৯ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১২,৭২,০৭৩দা লৈরি
এক্তিব কেস ৩.৪৮%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৫.২০%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ১,০৯,৩৪৫ ফগৎলক্তুনা ফগৎলকখিবশিংগী অপুনবা মশিং অদু ৩,৪৮,২৪,৭০৬দা হেনগৎলকখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৬৪,২০২ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১৪.৭৮% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১১.৮৩%)নি
হৌজিক ফাওবদা পুন্না তেস্ত করোর ৬৯.৯০ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা পুন্না তেস্ত ১৭,৮৭,৪৫৭ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
14 JAN 2022 9:05AM by PIB Delhi
155.39 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 12,72,073
Active cases stand at 3.48%
Recovery Rate currently at 95.20%
1,09,345 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,48,24,706
2,64,202 new cases recorded in the last 24 hours
5,753 Total Omicron cases detected so far; an increase of 4.83% since yesterday
Daily positivity rate (14.78%)
Weekly Positivity Rate (11.83%)
69.90 cr Total Tests conducted so far; 17,87,457 tests conducted in the last 24 hours