ঙাকশেল মন্ত্রালয়
রক্ষা মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহ কোবিদ-১৯ তেস্ত পোজিতিব ওইরবা মতুংদা হকচাংগী ফিভম য়াম্না ফগৎলে
11 JAN 2022 6:29PM by PIB Imphal
দিল্লী কেন্তোমেন্তগী আর্মী হোস্পিতালগী দোক্তর তীম অমনা ২০২২গী জানুৱারীগী ১১দা নই দিল্লীদা রক্ষা মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহগী মহাক্কী ময়ুমদা মশা য়েংখি। রক্ষা মন্ত্রী য়াম্না কন্দবা সিম্তোমগা লোয়ননা কোবিদ-১৯ তেস্ত পোজিতিব ওইরবা মতুংদা হৌজিক্কী ওইনা য়ুমদা ক্বারেন্তিন তৌদুনা লৈরি। দোক্তরগী তীম অমগী মতুং ইন্না, শ্রী রাজনাথ সিংহগী হকচাং য়াম্না ফগৎলে হায়না হায়রি।
২০২২গী জানুৱারী ১০দা ত্বীত অমগী খুত্থাংদা, শ্রী রাজনাথ সিংহনা পাউদমখি মদুদি মহাক মশামক কোবিদ-১৯ তেস্ত পোজিতিব ওইরে অমসুং য়ুমদা ক্বারেন্তিন তৌদুনা লৈরি।

Ministry of Defence
Raksha Mantri Shri Rajnath Singh recovering well after being tested COVID-19 positive
11 JAN 2022 6:29PM by PIB Delhi
A team of doctors from Army Hospital (Research & Referral), Delhi Cantonment examined Raksha Mantri Shri Rajnath Singh at his residence in New Delhi on January 11, 2022. The Raksha Mantri is currently under home quarantine after being tested positive of COVID-19 with mild symptoms. According to the team of doctors, Shri Rajnath Singh is recovering well.
Through a tweet on January 10, 2022, Shri Rajnath Singh had informed that he had tested positive for COVID-19 and was under home quarantine.