Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 149.66 Cr
More than 94 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 97.57%
1,17,100 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 3,71,363
Weekly Positivity Rate is presently at 4.54%
07 JAN 2022 10:13AM by PIB Delhi
With the administration of more than 94 lakh Doses (94,47,056) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 149.66 Cr (1,49,66,81,156) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,59,96,534 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,88,661
2nd Dose
97,32,783
FLWs
1st Dose
1,83,86,788
2nd Dose
1,69,41,142
Age Group 15-18 years
1st Dose
1,68,20,563
Age Group 18-44 years
1st Dose
50,95,49,935
2nd Dose
34,57,40,614
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,56,03,537
2nd Dose
15,43,51,161
Over 60 years
1st Dose
12,19,97,939
2nd Dose
9,71,68,033
Total
1,49,66,81,156
30,836 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,43,71,845.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.57%.
1,17,100 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 3,71,363. Active cases constitute 1.05% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 15,13,377 tests being conducted. India has so far conducted over 68.68 Cr (68,68,19,128) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.54% and the Daily Positivity rate also reported to be 7.74%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৪৯.৬৬ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৯৪ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৭.৫৭% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,১৭,১০০ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৩,৭১,৩৬৩দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ৪.৫৪%
07 JAN 2022 10:13AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৯৪ (৯৪,৪৭,০৫৬) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৪৯.৬৬ (১৪৯,৬৬,৮১,১৫৬) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৫৯,৯৬,৫৩৪গী খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৮৮,৬৬১
২শুবা দোজ
৯৭,৩২,৭৮৩
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৬,৭৮৮
২শুবা দোজ
১,৬৯,৪১,১৪২
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১,৬৮,২০,৫৬৩
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫০,৯৫,৪৯,৯৩৫
২শুবা দোজ
৩৪,৫৭,৪০,৬১৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৫৬,০৩,৫৩৭
২শুবা দোজ
১৫,৪৩,৫১,১৬১
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,১৯,৯৭,৯৩৯
২শুবা দোজ
৯,৭১,৬৮,০৩৩
অপুনবা
১,৪৯,৬৬,৮১,১৫৬
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ৩০,৮৩৬ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৪৩,৭১,৮৪৫ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৭.৫৭% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,১৭,১০০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৩,৭১,৩৬৩ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ১.০৫% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৫,১৩,৩৭৭তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৮.৬৮ (৬৮,৬৮,১৯,১২৮) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ৪.৫৪%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ৭.৭৪%দা লৈরি