হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৪১শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ চাওরাক্না কোতি ১৪০ য়ৌখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬২ হেন্না কাপথোকখ্রে
22 DEC 2021 8:31PM by PIB Imphal
ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ চাওরাক্না কোতি ১৪০ (১৩৯,৬১,১০,৯৪১) য়ৌখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬২ (৬২,৭০,৩৮০) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৬৬৩৬
অনিশুবা দোজ
৯৬৬২৮৫১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮৪৪৭২
অনিশুবা দোজ
১৬৮০১৫৮৫
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৯০০২৫৮১৬
অনিশুবা দোজ
৩০৪৩৭৪৫৪৭
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯২৩১৫৯৬৮
অনিশুবা দোজ
১৪২৯৫৮৩৪০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২০১৩৭৯৩৫
অনিশুবা দোজ
৯১০৬২৭৯১
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৮৩১২৫০৮২৭
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৬৪৮৬০১১৪
অপুনবা
১৩৯৬১১০৯৪১
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী দিসেম্বর ২২ (৩৪১শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১১০
অনিশুবা দোজ
৫২০৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১১০
অনিশুবা দোজ
৯৬০৬
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৮৮৩৪৪৪
অনিশুবা দোজ
৩৫৬৫৭৬১
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২০১৯৫৪
অনিশুবা দোজ
৯৫৪৪৪৩
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২২৪৮৩
অনিশুবা দোজ
৫২৭২৬৪
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১২০৮১০১
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫০৬২২৭৯
অপুনবা
৬২৭০৩৮০
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 341
India’s cumulative vaccination coverage reaches nearly 140 crore
More than 62 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
22 DEC 2021 8:31PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has reached to nearly 140 Crore (139,61,10,941) today. More than 62 lakh (6270380) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10386636
2nd Dose
9662851
FLWs
1st Dose
18384472
2nd Dose
16801585
Age Group 18-44 years
1st Dose
490025816
2nd Dose
304374547
Age Group 45-59 years
1st Dose
192315968
2nd Dose
142958340
Over 60 years
1st Dose
120137935
2nd Dose
91062791
Cumulative 1st dose administered
831250827
Cumulative 2nd dose administered
564860114
Total
1396110941
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 22nd December, 2021 (341th Day)
HCWs
1st Dose
110
2nd Dose
5205
FLWs
1st Dose
110
2nd Dose
9606
Age Group 18-44 years
1st Dose
883444
2nd Dose
3565761
Age Group 45-59 years
1st Dose
201954
2nd Dose
954443
Over 60 years
1st Dose
122483
2nd Dose
527264
1st Dose Administered in Total
1208101
2nd Dose Administered in Total
5062279
Total
6270380
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.