অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
দোনর মন্ত্রালয়গী মখাদা “ভেল্যু এদ্দিসন এন্দ মার্কেতিং ওফ নন-তিম্বর ফোরেস্ত প্রদক্ত”তা ২০২১গী দিসেম্বর ১৫দগী ২০২২গী ফেব্রুৱারী ১২ ফাওবা ত্রেনিং প্রোগ্রাম
17 DEC 2021 1:10PM by PIB Imphal
নোর্থ ইস্ত কেন এন্দ বেম্বু কাউন্সিল (এন.ই.সি.বি.দি.সি.), বুর্নিহাত, গুৱাহাতি (অসাম)গা খুৎশম্নদুনা ই.এন.ভি.আই.এস. হব-অসাম, অসাম সাইন্স তেক্নোলোজী এন্দ এনভাইরনমেন্ত কাউন্সিল (এ.এস.তি.ই.সি.)না ওর্গনাইজ তৌবা ই.এন.ভি.আই.এস. সেক্রেতরিয়েৎ, মিনিস্ত্রী ওফ এনভাইরনমেন্ত, ফোরেস্ত অমসুং ক্লাইমেৎ চেঞ্জ (এম.ও.ই.এফ.&সি.সি.), ভারত সরকারগী প্রোগ্রাম অমা ওইরিবা “ভেল্যু এদ্দিসন এন্দ মার্কেতিং ওফ নন-তিম্বর ফোরেস্ত প্রদক্ত (এন.তি.এফ.পি.এস.) (প্লান্ত ওরিজিন): বেম্বু ক্রাফস” ২০২১গী দিসেম্বর ১৫দগী ২০২২গী ফেব্রুৱারী ১২ ফাওবা থা অনিগী ত্রেনিং প্রোগ্রাম অসি এন.ই.সি.বি.দি.সি. কেম্পস গুৱাহাতিদা হৌদোকখ্রে।
থৌরম অসিদা এন.ই.সি.বি.দি.সি.গী এম.দি. দা. শৈলেন্দ্র চৌধরীনা অসামদগী গবর্নমেন্ত ওফিসিয়েলশিংগা লোয়ননা তরাম্না ওকখি অমদি ত্রেনীশিংদা ৱা ঙাংখি।

Ministry of Development of North-East Region
Training program from 15th, December 2021 to 12th, February 2022 on “Value Addition and Marketing of Non-Timbre Forest Product under Ministry of DONER.
17 DEC 2021 1:10PM by PIB Delhi
The two-months training from 15th, December 2021 to 12th, February 2022 on, “Value Addition and Marketing Of Non-Timbre Forest Product (NTFPS) ( Plant Origin): Bamboo Crafts”, a programme of ENVIS Secretariat, Ministry of Environment, Forest and Climate Change ( MoEF&CC ), Govt. of India, organized by ENVIS Hub- Assam, Assam Science Technology and Environment Council ( ASTEC ) in collaboration with North East Cane and Bamboo Council ( NECBDC ), Burnihat, Guwahati ( Assam ) commenced at the NECBDC campus, Guwahati.
Dr. Shailendra Chaudhari, MD, NECBDC along with government officials from Assam welcomed and addressed the trainees on the occasion.