প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দিসেম্বর ১৭তা ভারত পুম্বগী মেয়রশিংগী কনফরেন্স হৌদোক্লগনি
কনফরেন্সকী অসিগী হীরম: ন্যু অর্বান ইন্দিয়া
16 DEC 2021 10:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিসেম্বর ১৭কী অয়ুক পুং ১০:৩০ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা বারানসীদা উত্তর প্রদেশকী অর্বান দিবেলপমেন্ত বিভাগনা শিনবা ভারত পুম্বগী মেয়রশিংগী কনফরেন্স হৌদোক্লদুনা ৱা ঙাংলগনি। কনফরেন্স অসিদা লৈবাক পুম্বদা লৈরিবা রাজ্য কয়াদগী মেয়রশিংনা শরুক য়াগনি। কনফরেন্স অসিগী হীরমনা “ন্যু অর্বান ইন্দিয়া”নি।
শহরগী মফমশিংদা লৈরিবা মীওইশিংগী হিংবদা লাইথোকহন্নবা পাম্বৈ পীনবা প্রধান মন্ত্রীনা লেপ্পা লৈতনা হোৎনরি। সরকার অসিনা ফীভম শোক্লবা অর্বান ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং খুদোংচাবশিং ফংদবগী অৱাবশিং কোকহন্নবা স্কিম অমসুং খোঙথাং কয়ামরুম হৌদোকখ্রে। মসিগী খোঙথাংশিং অসিনা অখন্ননা হৌখিবা চহি মঙা অসিদা শহরগী মফমশিংদা অঙকপা ফংনা খুমাং চাওশিনবা অমসুং অওনবা পুরকখ্রবা উত্তর প্রদেশকী রাজ্য অসিদা মরুওইবা মীয়েং অমা চংলগনি।
অর্বান দিবেলপমেন্তকী লমদা ভারত সরকার অমসুং উত্তর প্রদেশ সরকারনা ফংখিবা মরুওইবা পান্দমশিং অদু উৎনবা দিসেম্বর ১৭তগী ১৯ ফাওবা একজিবিসন অমসু শিনগনি।
উত্তর প্রদেশকী মুখ্য মন্ত্রী অমসুং হাউজিং অমসুং অর্বান এফিয়র্সকী কেন্দ্রগী মন্ত্রীসু থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি।

Prime Minister's Office
PM to inaugurate All India Mayors’ Conference on 17 December
Theme of the Conference: New Urban India
16 DEC 2021 10:10AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate and address the All India Mayors’ Conference, being organised by the Department of Urban Development, Uttar Pradesh in Varanasi on 17 December 2021 at 10:30 AM via video conferencing. Mayors from various states across the country will participate in the conference. The theme of the Conference is “New Urban India”.
It has been the constant endeavour of the Prime Minister to ensure ease of living in urban areas. The government has launched multiple schemes and initiatives to address the issues of dilapidated urban infrastructure and lack of amenities. A special focus of these efforts has been the state of Uttar Pradesh, which has witnessed tremendous progress and transformation of the urban landscape, especially in the last five years.
An exhibition is also being organized from 17 to 19 December to showcase the key achievements of the Government of India and Government of Uttar Pradesh in the sphere of urban development.
Chief Minister of Uttar Pradesh and Union Minister for Housing and Urban Affairs will also be present on the occasion.