প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জন্ম জয়ন্তীত শ্ৰী চি ৰাজাগোপালাচাৰীলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি
10 DEC 2021 11:52AM by PIB Guwahati
জন্ম জয়ন্তীত শ্ৰী চি ৰাজাগোপালাচাৰীলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি নিৱেদন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এলানি বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“জন্ম জয়ন্তীত শ্ৰী চি ৰাজাগোপালাচাৰীলৈ শ্ৰদ্ধা নিবেদন কৰিছো। স্বাধীনতা সংগ্ৰামলৈ আগবঢ়াই যোৱা অৱদান, প্ৰশাসনীয় আৰু বৌদ্ধিক পাৰদৰ্শিতাৰ বাবে তেখেত স্মৰণীয় হৈ আছে।
ৰাজাজীয়ে গৱৰ্ণৰ জেনেৰেল হিচাপে শপত গ্ৰহণ কৰা আৰু তেখেতলৈ ‘ভাৰতৰত্ন’ প্ৰদান সম্পৰ্কীয় অধিসূচনাৰ কেইটামান মুহূৰ্তৰ দৃশ্য শ্বেয়াৰ কৰিলো।https://t.co/psAnq7i9bo
ৰাজাজী এগৰাকী সৰ্বজন প্ৰশংসিত দেশপ্ৰেমিক আছিল। তেখেতৰ অন্যতম উত্সাহী হিতাকাংক্ষী আছিল চৰ্দাৰ পেটেল।
ৰাজাজীয়ে গৱৰ্ণৰ জেনেৰেল হিচাপে কাৰ্যভাৰ গ্ৰহণ কৰাৰ মুহূৰ্তত চৰ্দাৰ পেটেলে লিখা এখনি পত্ৰৰ এটি অংশ ইয়াত উল্লেখ কৰিলো।https://t.co/FN2N2FNAs6

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Shri C. Rajagopalachari on his Jayanti
10 DEC 2021 11:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Shri C. Rajagopalachari on his Jayanti.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Tributes to Shri C. Rajagopalachari on his Jayanti. He is remembered for his contributions to the freedom struggle, administrative and intellectual prowess.
Sharing a glimpse of Rajaji taking oath as Governor General and the notification of him being awarded the Bharat Ratna. https://t.co/psAnq7i9bo
Rajaji was a widely admired statesman. One of his most ardent well-wishers was Sardar Patel.
Here is a part of a letter Sardar Patel penned to Rajaji when he took over as Governor General of India. https://t.co/FN2N2FNAs6"