Prime Minister's Office
PM pays tributes to Shri C. Rajagopalachari on his Jayanti
10 DEC 2021 11:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Shri C. Rajagopalachari on his Jayanti.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Tributes to Shri C. Rajagopalachari on his Jayanti. He is remembered for his contributions to the freedom struggle, administrative and intellectual prowess.
Sharing a glimpse of Rajaji taking oath as Governor General and the notification of him being awarded the Bharat Ratna. https://t.co/psAnq7i9bo
Rajaji was a widely admired statesman. One of his most ardent well-wishers was Sardar Patel.
Here is a part of a letter Sardar Patel penned to Rajaji when he took over as Governor General of India. https://t.co/FN2N2FNAs6"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী সি. রাজাগোপালাচারীগী মপোক কুমওন লাকপদা মহাক্কী মফমদা ইকায় খুম্না উৎখ্রে
10 DEC 2021 11:52AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী সি. রাজাগোপালাচারীগী মপোক কুমওন লাকপদা মহাক্কী মফমদা ইকায় খুম্না উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত পরিং অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“শ্রী সি. রাজাগোপালাচারীগী মপোক কুমওন লাকপদা মহাক্কী মফমদা ইকায় খুম্নজরী। নিংতম ইহৌ, লৈঙাকপদা তেংবাংখিবা অমসুং ৱাখল লৈবগী মপাঙ্গলগীদমক্তা মহাকপু ঐখোয়না নীংশিংলি।
রাজাজীনা গবর্নর জেনেরেল ওইনা ৱাশক লৌখিবা অমসুং মহাক্কী মফমদা ভারত রত্নাগী মনা পীবগী পাউদমগী অতেনবা শক্তম অমা মীয়ামদা লান্থোকচরি। https://t.co/psAnq7i9bo
রাজাজী অসি মীয়াম পুন্না ইকায়খুম্নবা ৱাঙাংলোই অমনি। মহাক্কীদমক্তা মতম পুম্বদা লেপ্তুনা লৈখিবা শক্নাইরবা মীওইশিংগী মরক্তগী সর্দার পতেলসু অমনি।
রাজাজীনা ভারতকী গবর্নর জেনেরেল ওইনা থৌ পুখিবা মতমদা সর্দার পতেলনা মহাক্কী মফমদা ইখিবা চিথিগী শরুক অমা লান্থোকচরি। https://t.co/FN2N2FNAs6"