হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩১৩শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১১৯গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৯ হেন্না কাপথোকখ্রে
24 NOV 2021 8:06PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১১৯ লেন্দমার্ক মাইলস্তোন (১১৯,২৭,৭৮,০০৫) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৯ (৬৯,৬৫,৮০৩) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮২৮৫২
অনিশুবা দোজ
৯৪৩৫৪৫২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৭৭০৭৬
অনিশুবা দোজ
১৬৩৮০৯৩১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৪৮২৫৪৫৮৪
অনিশুবা দোজ
২০৩১৮৭৮১৭
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮২১৭২১৭৩
অনিশুবা দোজ
১১৪৫০৬৪৫৭
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৪০৮৭৪৪৫
অনিশুবা দোজ
৭৫৯৯৩২১৮
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭৭৩২৭৪১৩০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪১৯৫০৩৮৭৫
অপুনবা
১১৯২৭৭৮০০৫
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী নবেম্বর ২৪ (৩১৩শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১২০
অনিশুবা দোজ
৮৫২৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২১৮
অনিশুবা দোজ
১৮৮০৫
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৫০০৭৫৬
অনিশুবা দোজ
৪০৯৩৯২৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৭৬৭৩১
অনিশুবা দোজ
১১৫৬২২৮
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৩৬৬২০
অনিশুবা দোজ
৫৭৩৮৭২
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২১১৪৪৪৫
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৮৫১৩৫৮
অপুনবা
৭৯৬৫৮০৩
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 313
India’s cumulative vaccination coverage crosses 119 crore landmark milestone
More than 79 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
24 NOV 2021 8:06PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 119 Crore landmark milestone (119,27,78,005) today. More than 79 lakh (79,65,803) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10382852
2nd Dose
9435452
FLWs
1st Dose
18377076
2nd Dose
16380931
Age Group 18-44 years
1st Dose
448254584
2nd Dose
203187817
Age Group 45-59 years
1st Dose
182172173
2nd Dose
114506457
Over 60 years
1st Dose
114087445
2nd Dose
75993218
Cumulative 1st dose administered
773274130
Cumulative 2nd dose administered
419503875
Total
1192778005
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 24th November, 2021 (313rd Day)
HCWs
1st Dose
120
2nd Dose
8525
FLWs
1st Dose
218
2nd Dose
18805
Age Group 18-44 years
1st Dose
1500756
2nd Dose
4093928
Age Group 45-59 years
1st Dose
376731
2nd Dose
1156228
Over 60 years
1st Dose
236620
2nd Dose
573872
1st Dose Administered in Total
2114445
2nd Dose Administered in Total
5851358
Total
7965803
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.