হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ কোতি ১১৫.২৩ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৭২.৯৪ হেন্না কাপখি
হৌজিক হৌজিক্কী ওইবা রিকোভরী রেত অসি ৯৮.২৮%নি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,১০৬ লাকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ১,২৬,৬২০নি
চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং (০.৯২%) ২%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৫৬নি শুরে
19 NOV 2021 9:50AM by PIB Imphal
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না হৌখিবা পুং ২৪দা, ভেক্সিন দোজ ৭২,৯৪,৮৬৪ কাপতুনা, লৈবাক অসিগী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ অসি পুন্না কোতি ১১৫.২৩ (১,১৫,২৩,৪৯,৩৫৮)হেনখ্রে৷ মসি সেসন ১,১৮,৩৯,২৯৩দা কাপখিবনি৷
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভেক্সিন কাপখিবা অপুনবা ফিগরগী শরুকশিং অদুদি:
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৮১,৬৪৫
অনিশুবা দোজ
৯৩,৭৯,৬০৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭৫,৩২০
অনিশুবা দোজ
১,৬২,৭১,০৬৪
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৩,৯০,৩৬,৯৯৩
অনিশুবা দোজ
১৮,৪১,৮৬,৩৪১
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭,৯৮,৫৫,১৯৯
অনিশুবা দোজ
১০,৯০,০২,১৫৯
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১,২৬,৭৩,১২০
অনিশুবা দোজ
৭,৩১,৮৭,৯১৩
অপুনবা
১,১৫,২৩,৪৯,৩৫৮
হৌখিবা পুং ২৪দা পেসেন্ত ১২,৭৮৯ রিকোভর তৌরকখিবা অসিনা রিকোভর তৌখ্রবা অপুনবা পেসেন্ত মশিং(লাইনা-লাইচৎ অসি হেক হৌরকপদগী) অসি ৩,৩৮,৯৭,৯২১দা হেনগৎহনখ্রে৷
লোইন-লোইননা ভারতকী রিকোভরী রেতসু ৯৮.২৮% ওইখ্রে৷
কেন্দ্র অমসুং রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংনা য়াম্না কন্না খুৎশম্নদুনা হোৎনখিবা অসিনা নোংমদা অনৌবা কেস ৫০,০০০গী মখাদা তানা লাকখিবা হৌজিক্তি নুমিৎ ১৪৫নি শুরে৷
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৯০৬ লাকখি৷
হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি ১,২৬,৬২০নি৷ হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাক অসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিং অদুগী ০.৩৭% ওই, ২০২০গী মার্চ থাদগী য়েংলকপা মতমদা মসিনা খ্বাইদগী নেম্বনি৷
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী লেপ্প-লৈতনা হেনগৎলক্লি৷ হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত পুন্না ১১,৩৮,৬৯৯ তৌখি৷ হৌজিক ফাওবদা ভারতনা তেস্ত পুন্না কোতি ৬২.৯৩ হেন্না (৬২,৯৩,৮৭,৫৪০) তৌখ্রে৷
লৈবাক অসিদা তেস্ত তৌবগী চাং হেনগৎলকখিবা অসিদা, হৌজিক্তি চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ০.৯২% ওইদুনা ২%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৫৬নি শুরে৷ নোংমদা পোজিতিব ওইবগী চাং ০.৯৮% ওই৷ হৌজিক্তি নোংমদা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ২%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৪৬নি শুরে অমসুং ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৮১নি শুরে৷

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 115.23 Cr
More than 72.94 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.28%
11,106 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload stands at 1,26,620
Weekly Positivity Rate (0.92%) less than 2% for last 56 days
19 NOV 2021 9:50AM by PIB Delhi
With the administration of 72,94,864 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded115.23 Cr (1,15,23,49,358) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,18,39,293 sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,81,645
2nd Dose
93,79,604
FLWs
1st Dose
1,83,75,320
2nd Dose
1,62,71,064
Age Group 18-44 years
1st Dose
43,90,36,993
2nd Dose
18,41,86,341
Age Group 45-59 years
1st Dose
17,98,55,199
2nd Dose
10,90,02,159
Over 60 years
1st Dose
11,26,73,120
2nd Dose
7,31,87,913
Total
1,15,23,49,358
The recovery of 12,789 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,38,97,921.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.28%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 145 consecutive days now.
11,106 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload presentlystands at 1,26,620.Active cases presently constitute 0.37% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
11,38,699tests being conducted. India has so far conducted over 62.93 Cr (62,93,87,540) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 0.92% remains less than 2% for the last 56 days now. The Daily Positivity rate reported to be 0.98%. The daily Positivity rate has remained below2% for last 46 days and below 3% for 81 consecutive days now.