প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শ্রী অনন্দ শঙ্কর পন্দ্যানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
11 NOV 2021 9:11AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা অইবা অমসুং পব্লিক ইন্তেলেকচুএল, শ্রী অনন্দ শঙ্কর পন্দ্যানা লৈখিদবদা নুঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীতকী পরিং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
শ্রী অনন্দ শঙ্কর পন্দ্যা জী থবক কয়া অমা পাংথোকখ্রবা অইবা অমনি অমসুং পুৱারী, পব্লিক পোলিসী অমসুং লাইনিং লাইশোন্দা য়াম্না মরিক চুম্না ইখিবা পব্লিক ইন্তেলেকচুএল অমনি। মহাক্না ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংদা থৱায় হকচাং য়াওখি। মহাক্না ভি.ঐচ.পি.দা য়াম্না চং থৌই অমসুং সমাজগী সেবাদা মশাগী ওইজবা থীদনা থবক তৌই। মহাক্না লৈখিদবা অসি নুঙাইতবা অমনি।
ঐহাক্না শ্রী অনন্দ শঙ্কর পন্দ্যা জীগা উনখিবা কয়া অমা নিংশিংলি। মঙোন্দগী অথৌবা নিংতম লান্মী কয়া অমা উনখিবগী ৱারীশিং অমসুং ইসুশিংদা থম্লিবা মিয়েংশিংগী ৱারী তাবদা য়াম্না নুঙাইবা ফাওজৈ। মহাক্না লৈখিদবা অসিদা মহাক্কী ইমুং-মনুংদা ৱারী শানজরে অমসুং অৱাবা ফোংদোকচরি। ওম. শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri Anand Shankar Pandya
11 NOV 2021 9:11AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed sorrow on the death of noted author and public intellectual,Shri Anand Shankar Pandya Ji.
In a series of tweets, the Prime Minister said:
“Shri Anand Shankar Pandya Ji was a prolific author and public intellectual who wrote extensively on history, public policy and spirituality. He was passionate about India’s growth. He was active in the VHP and worked selflessly towards social service. Saddened by his demise.
My mind goes back to the many interactions I had with Shri Anand Shankar Pandya Ji. It was a delight to hear from him several anecdotes of his interactions with great freedom fighters and insights on issues. Spoke to his family and expressed condolences on his demise. Om Shanti.”