হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১০৮.৪৭ হেনখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.২৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৪৫১ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (১,৪২,৮২৬) অসি নুমিৎ ২৬২ অসিদা খ্বাইদগী তাবা ওইরি
চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (১.২৬%) অসি হৌখিবা নুমিৎ ৪৫নি অসিদা ২%দগী তাখি
08 NOV 2021 9:49AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ ২৩,৮৪,০৯৬ কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১০৮.৪৭ (১,০৮,৪৭,২৩,০৪২) হেনখ্রে। মসি সেসন ১,০৯,৯৮,১২৬কী খুত্থাংদা কাপখি।
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৯,৬০৬
২শুবা দোজ
৯২,৬৯,৬৬০
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭২,৭২৩
২শুবা দোজ
১,৬০,৩৭,৯৪৬
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪২,৪৫,৪৩,৩৮৫
২শুবা দোজ
১৫,১৪,৭৬,৬২৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৭,৬৩,৮৮,৪৫২
২শুবা দোজ
৯,৯৩,৩৪,৭০৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১১,০৬,৩২,৯০৭
২শুবা দোজ
৬,৮২,৮৭,০৩৪
অপুনবা
১,০৮,৪৭,২৩,০৪২
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ১৩,২০৪ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা) ৩,৩৭,৬৩,১০৪ দা হেনগৎহনখি
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.২৪%দা লৈরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১৩৪নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৪৫১ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ অসি লাখ ২দগী তাথারক্তুনা ১,৪২,৮২৬ তা লৈরি অদুগা মসি নুমিৎ ২৬২ অসিদা খ্বাইদগী তাবা ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৪২% ওইরদুনা মার্চ ২০২০দগী খ্বাইদগী তাবা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ৮,৭০,০৫৮ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬১.৬০ (৬১,৬০,৭১,৯৪৯) গী মথক্তা তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.২৬%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৪৫নি অসিদা ২%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.৩২%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৭০নিদা ৩%দগী তানা অমসুং হৌখিবা নুমিৎ ৩৫নি অসিদা মসি ২%গী মখাদা লৈরি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 108.47 Cr
Recovery Rate currently at 98.24%
11,451 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload(1,42,826) is lowest in 262 days
Weekly Positivity Rate (1.26%) less than 2% for last 45 days
08 NOV 2021 9:49AM by PIB Delhi
With the administration of 23,84,096 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 108.47 Cr (1,08,47,23,042) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,09,98,126 sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,79,606
2nd Dose
92,69,660
FLWs
1st Dose
1,83,72,723
2nd Dose
1,60,37,946
Age Group 18-44 years
1st Dose
42,45,43,385
2nd Dose
15,14,76,624
Age Group 45-59 years
1st Dose
17,63,88,452
2nd Dose
9,93,34,705
Over 60 years
1st Dose
11,06,32,907
2nd Dose
6,82,87,034
Total
1,08,47,23,042
The recovery of 13,204 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,37,63,104.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.24%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 134 consecutive days now.
11,451 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently at 1,42,826 is lowest in 262 days.Active cases presently constitute 0.42% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
8,70,058tests being conducted. India has so far conducted over 61.60 Cr (61,60,71,949) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.26% remains less than 2% for the last 45 days now. The Daily Positivity rate reported to be1.32%. The daily Positivity rate has remained below2% for last 35 days and below 3% for 70 consecutive days now.