হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১০৫.৪৩ লানখ্রে
পুং ২৪গী মনুংদা দোজ লাখ ৫৬.৯১ হেন্না কাপথোকখি
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.১৯% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,৩১৩ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,৬১,৫৫৫ ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ৩৬ অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (১.১৮%) অসি ২%দগী তাখি
30 OCT 2021 9:29AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৫৬,৯১,১৭৫ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১০৫.৪৩ (১,০৫,৪৩,১৩,৯৭৭) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,০৫,৩০,৬৯০গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৮,৮৬৮
২শুবা দোজ
৯২,০৬,৪২১
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭১,৩৬৫
২শুবা দোজ
১,৫৮,৮৮,৯৪২
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪১,৬৫,২২,৬২৭
২শুবা দোজ
১৩,৮৮,৯২,১৪৯
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৭,৪২,৬৮,২৪৫
২শুবা দোজ
৯,৫২,৯৯,৪২৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১০,৯৩,৯৮,৯৯৮
২শুবা দোজ
৬,৬০,৮৬,৯৩৫
অপুনবা
১,০৫,৪৩,১৩,৯৭৭
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ১৩,৫৪৩ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৩৬,৪১,১৭৫ দা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.১৯% দা লৈরি‍।‍
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১২৫নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,৩১৩ রিপোর্ত তৌরকখি
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ ১,৬১,৫৫৫ দা লৈদুনা এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৪৭% ওইদুনা ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১১,৭৬,৮৫০ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬০.৭০ (৬০,৭০,৬২,৬১৯) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.১৮%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৩৬ নি অসিদা ২%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.২২%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ২৬নিদা ২%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ৬১নি অসিদা অসি ৩%গী মখাদা লৈরি‍।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 105.43 Cr
More than 56.91 Lakh doses administered in last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.19%
14,313New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload stands at 1,61,555
Weekly Positivity Rate (1.18%) less than 2% for last 36 days
30 OCT 2021 9:29AM by PIB Delhi
With the administration of 56,91,175vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 105.43 Cr (1,05,43,13,977) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,05,30,690 sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,78,868
2nd Dose
92,06,421
FLWs
1st Dose
1,83,71,365
2nd Dose
1,58,88,942
Age Group 18-44 years
1st Dose
41,65,22,627
2nd Dose
13,88,92,149
Age Group 45-59 years
1st Dose
17,42,68,245
2nd Dose
9,52,99,427
Over 60 years
1st Dose
10,93,98,998
2nd Dose
6,60,86,935
Total
1,05,43,13,977
The recovery of 13,543 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,36,41,175.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.19%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 125 consecutive days now.
14,313 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently at 1,61,555.Active cases presently constitute 0.47% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
11,76,850tests being conducted. India has so far conducted over 60.70 Cr (60,70,62,619) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.18% remains less than 2% for the last 36 days now. The Daily Positivity rate reported to be1.22%. The daily Positivity rate has remained below2% for last 26 days and below 3% for 61 consecutive days now.