হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১০৪.৮২ লানখ্রে
পুং ২৪গী মনুংদা দোজ লাখ ৭৪ হেন্না কাপথোকখি
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.১৯% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,৩৪৮ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,৬১,৩৩৪ ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ৩৫ অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (১.১৮%) অসি ২%দগী তাখি
29 OCT 2021 10:03AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৭৪,৩৩,৩৯২ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১০৪.৮২ (১,০৪,৮২,০০,৯৬৬) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,০৪,৫৭,৯৩২গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৮,৭৫৩
২শুবা দোজ
৯১,৯৬,০০০
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭১,০৩৫
২শুবা দোজ
১,৫৮,৬০,০৮৮
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪১,৪৭,৩১,৬৪১
২শুবা দোজ
১৩,৬৪,৯৫,০৭৮
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৭,৩৮,১৯,২৩৭
২শুবা দোজ
৯,৪৫,২১,১৫৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১০,৯১,৪৫,০৭৬
২শুবা দোজ
৬,৫৬,৮২,৯০৩
অপুনবা
১,০৪,৮২,০০,৯৬৬
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ১৩,১৯৮ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৩৬,২৭,৬৩২ দা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.১৯% দা লৈরি‍।‍
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১২৪নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,৩৪৮ রিপোর্ত তৌরকখি
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ ১,৬১,৩৩৪ দা লৈদুনা এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৪৭% ওইদুনা ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১২,৮৪,৫৫২ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬০.৫৮ (৬০,৫৮,৮৫,৭৬৯) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.১৮%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৩৫ নি অসিদা ২%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.১২%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ২৫নিদা ২%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ৬০নি অসিদা অসি ৩%গী মখাদা লৈরি‍।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 104.82 Cr
More than 74 Lakh doses administered in last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.19%
14,348 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload stands at 1,61,334
Weekly Positivity Rate (1.18%) less than 2% for last 35 days
29 OCT 2021 10:03AM by PIB Delhi
With the administration of 74,33,392 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 104.82 Cr (1,04,82,00,966) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,04,57,932sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,78,753
2nd Dose
91,96,000
FLWs
1st Dose
1,83,71,035
2nd Dose
1,58,60,088
Age Group 18-44 years
1st Dose
41,47,31,641
2nd Dose
13,64,95,078
Age Group 45-59 years
1st Dose
17,38,19,237
2nd Dose
9,45,21,155
Over 60 years
1st Dose
10,91,45,076
2nd Dose
6,56,82,903
Total
1,04,82,00,966
The recovery of 13,198 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,36,27,632.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.19%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 124 consecutive days now.
14,348 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently at 1,61,334.Active cases presently constitute 0.47% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
12,84,552 tests being conducted. India has so far conducted over 60.58 Cr (60,58,85,769) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.18% remains less than 2% for the last 35 days now. The Daily Positivity rate reported to be1.12%. The daily Positivity rate has remained below 2% for last 25 days and below 3% for 60 consecutive days now.