Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage crosses the landmark of 95 Cr
More than 46.57 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.00%; Highest since March 2020
18,132 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (2,27,347) is 0.67% of Total Cases
Weekly Positivity Rate (1.53%) less than 3% for last 108 days
11 OCT 2021 9:29AM by PIB Delhi
With the administration of 46,57,679 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage crossed the landmark of 95 Cr (95,19,84,373) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 92,57,689 sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,75,239
2nd Dose
90,23,632
FLWs
1st Dose
1,83,58,791
2nd Dose
1,53,58,849
Age Group 18-44 years
1st Dose
38,42,48,233
2nd Dose
10,19,06,145
Age Group 45-59 years
1st Dose
16,55,10,602
2nd Dose
8,31,07,859
Over 60 years
1st Dose
10,45,16,927
2nd Dose
5,95,78,096
Total
95,19,84,373
The recovery of 21,563 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,32,93,478.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.00%. Recovery Rate is currently at its highest peak since March 2020.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 106 consecutive days now.
18,132 new cases were reported in the last 24 hours. This is the lowest recorded daily new cases in 215 days.
The Active Caseload is presently2,27,347, which is the lowest in 209 days.Active cases presently constitute 0.67% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
10,35,797tests being conducted. India has so far conducted over 58.36 Cr (58,36,31,490) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.53% remains less than 3% for the last 108 days now. The Daily Positivity rate reported to be1.75%. The daily Positivity rate has remained below3% for last 42 days and below 5% for 125 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ৯৫কী লেন্দমার্ক লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা দোজ লাখ ৪৬.৫৭ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.০০% ওইরি; ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,১৩২ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (২,২৭,৩৪৭) অসি অপুনবা কেসশিংগী ০.৬৭% ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ১০৮নি অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (১.৫৩%) অসি ৩%দগী তাখি
11 OCT 2021 9:29AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৪৬,৫৭,৬৭৯ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ৯৫ (৯৫,১৯,৮৪,৩৭৩) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ৯২,৫৭,৬৮৯গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৫,২৩৯
২শুবা দোজ
৯০,২৩,৬৩২
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৫৮,৭৯১
২শুবা দোজ
১,৫৩,৫৮,৮৪৯
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৩৮,৪২,৪৮,২৩৩
২শুবা দোজ
১০,১৯,০৬,১৪৫
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৬,৫৫,১০,৬০২
২শুবা দোজ
৮,৩১,০৭,৮৫৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১০,৪৫,১৬,৯২৭
২শুবা দোজ
৫,৯৫,৭৮,০৯৬
অপুনবা
৯৫,১৯,৮৪,৩৭৩
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ২১,৫৬৩ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৩২,৯৩,৪৭৮ দা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.০০% দা লৈরি‍।‍ নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি মার্চ ২০২০দগী য়েংলকপদা হৌজিক্কী ওইনা খ্বাইদগী ৱাংবা ওইরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১০৬নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,১৩২ রিপোর্ত তৌরকখি। নুমিৎ খুদিংগী ওইবা অনৌবা কেস নুমিৎ ২১৫নি খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি।
নুমিৎ ২০৯গী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বা ওইদুনা, হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ ২,২৭,৩৪৭ দা লৈরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৬৭% ওইরি‍।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১০,৩৫,৭৯৭ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৫৮.৩৬ (৫৮,৩৬,৩১,৪৯০) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.৫৩%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ১০৮ নি অসিদা ৩%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.৭৫%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৪২নিদা ৩%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ১২৫নি অসিদা অসি ৫%গী মখাদা লৈরি‍।