Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage nearly 94Cr
More than 79.12 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 97.98%; Highest since March 2020
19,740 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (2,36,643) is 0.70% of Total Cases
Weekly Positivity Rate (1.62%) less than 3% for last 106 days
09 OCT 2021 9:42AM by PIB Delhi
With the administration of 79,12,202vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage nearly reaches 94Cr(93,99,15,323) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 91,40,316sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,74,846
2nd Dose
89,95,831
FLWs
1st Dose
1,83,57,931
2nd Dose
1,52,78,433
Age Group 18-44 years
1st Dose
37,98,90,830
2nd Dose
9,81,36,153
Age Group 45-59 years
1st Dose
16,43,35,949
2nd Dose
8,17,98,092
Over 60 years
1st Dose
10,38,78,387
2nd Dose
5,88,68,871
Total
93,99,15,323
The recovery of23,070patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,32,48,291.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.98%. Recovery Rate is currently at its highest peak since March 2020.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 104 consecutive days now.
19,740new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently2,36,643, which is the lowest in 206days.Active cases presently constitute 0.70% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
12,69,291tests being conducted. India has so far conducted over 58.13 Cr (58,13,12,481) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.62% remains less than 3% for the last 106 days now. The Daily Positivity rate reported to be1.56%. The daily Positivity rate has remained below3% for last 40 days and below 5% for 123 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ৯৪গী ময়া য়ৌখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৭৯.১২ হেন্না কাপখি
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৭.৯৮% ওইরি; মার্চ ২০২০দগী খ্বাইদগী ৱাংবা ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৯,৭৪০ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (২,৩৬,৬৪৩) অসি অপুনবা কেসশিংগী ০.৭০% ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ১০৬নি অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (১.৬২%) অসি ৩%দগী তাখি
09 OCT 2021 9:42AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৭৯,১২,২০২ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ৯৪ (৯৩,৯৯,১৫,৩২৩) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ৯১,৪০,৩১৬কী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৪,৮৪৬
২শুবা দোজ
৮৯,৯৫,৮৩১
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৫৭,৯৩১
২শুবা দোজ
১,৫২,৭৮,৪৩৩
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৩৭,৯৮,৯০,৮৩০
২শুবা দোজ
৯,৮১,৩৬,১৫৩
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৬,৪৩,৩৫,৯৪৯
২শুবা দোজ
৮,১৭,৯৮,০৯২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১০,৩৮,৭৮,৩৮৭
২শুবা দোজ
৫,৮৮,৬৮,৮৭১
অপুনবা
৯৩,৯৯,১৫,৩২৩
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ২৩,০৭০ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৩২,৪৮,২৯১দা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৭.৯৮%দা লৈরি। নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি মার্চ ২০২০দগী য়েংলকপদা হৌজিক্কী ওইনা খ্বাইদগী ৱাংবা ওইরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১০৪নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৯,৭৪০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ ২,৩৬,৬৪৩দা লৈরি মসি নুমিৎ ২০৬দা খ্বাইদগী তাবা ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৭০% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১২,৬৯,২৯১তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৫৮.১৩ (৫৮,১৩,১২,৪৮১) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.৬২%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ১০৬নি অসিদা ৩%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.৫৬%. দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৪০নিদা ৩%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ১২৩নি অসিদা অসি ৫%গী মখাদা লৈরি।