হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৫৮শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ৮৯গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৮ হেন্না কাপথোকখ্রে
30 SEP 2021 8:06PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৮৯ (৮৮,৯৬,১৪,৪৮৩) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৮ (৫৮,৮০,৮৪৩) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৭২,৭৩২
অনিশুবা দোজ
৮৮,৯৩,৯১৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৫২,৬৫২
অনিশুবা দোজ
১,৫০,০৩,৯৮০
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৬,০২,৮৩,২০১
অনিশুবা দোজ
৮,২৯,১৪,৯১০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৫,৯৪,৮৮,০৪২
অনিশুবা দোজ
৭,৬৭,৮৬,০২৯
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০,১৩,৩১,৭০৬
অনিশুবা দোজ
৫,৬১,৮৭,৩১৫
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৪,৯৮,২৮,৩৩৩
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৩,৯৭,৮৬,১৫০
অপুনবা
৮৮,৯৬,১৪,৪৮৩
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী সেপ্তেম্বর ৩০ (২৫৮ শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২৫৬
অনিশুবা দোজ
১০,৬২৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৩৩৭
অনিশুবা দোজ
২৯,৩০২
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৩,২১,৪৬৪
অনিশুবা দোজ
১৮,২৩,৪৩২
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫,৭৭,৯৫৫
অনিশুবা দোজ
৫,৪১,৫৫৫
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩,০৬,০১৭
অনিশুবা দোজ
২,৬৯,৯০০
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩২,০৬,০২৯
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৬,৭৪,৮১৪
অপুনবা
৫৮,৮০,৮৪৩
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 258
India’s cumulative vaccination coverage reaches nearly 89 crore
More than 58 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
30 SEP 2021 8:06PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has reached nearly 89 Crore(88,96,14,483) today. More than 58 lakh (58,80,843) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,72,732
2nd Dose
88,93,916
FLWs
1st Dose
1,83,52,652
2nd Dose
1,50,03,980
Age Group 18-44 years
1st Dose
36,02,83,201
2nd Dose
8,29,14,910
Age Group 45-59 years
1st Dose
15,94,88,042
2nd Dose
7,67,86,029
Over 60 years
1st Dose
10,13,31,706
2nd Dose
5,61,87,315
Cumulative 1st dose administered
64,98,28,333
Cumulative 2nd dose administered
23,97,86,150
Total
88,96,14,483
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 30thSeptember, 2021 (258thDay)
HCWs
1st Dose
256
2nd Dose
10,625
FLWs
1st Dose
337
2nd Dose
29,302
Age Group 18-44 years
1st Dose
23,21,464
2nd Dose
18,23,432
Age Group 45-59 years
1st Dose
5,77,955
2nd Dose
5,41,555
Over 60 years
1st Dose
3,06,017
2nd Dose
2,69,900
1st Dose Administered in Total
32,06,029
2nd Dose Administered in Total
26,74,814
Total
58,80,843
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.