হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৫২শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ৮৪.৮২ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৪ হেন্না কাপথোকখ্রে
24 SEP 2021 8:15PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৮৪.৮২ (৮৪,৮২,৮০,৫১১) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৪ হেন্না (৬৪,৫৮,৮০৬) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৭০,৭৯১
অনিশুবা দোজ
৮৮,১৩,৫০৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৪৮,৪৪৯
অনিশুবা দোজ
১,৪৭,৫৯,৫৬১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৪,৩৭,০২,৫৯৮
অনিশুবা দোজ
৭,০৮,৯৮,১০৬
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৫,৫২,২৬,৫৩৫
অনিশুবা দোজ
৭,২৮,৩৬,৯৯৪
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,৯০,৭৮,৮৬৯
অনিশুবা দোজ
৫,৪২,৪৫,১০২
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬২,৬৭,২৭,২৪২
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২২,১৫,৫৩,২৬৯
অপুনবা
৮৪,৮২,৮০,৫১১
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী সেপ্তেম্বর ২৪ (২৫২শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২১৪
অনিশুবা দোজ
১০,৫২৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২৭৫
অনিশুবা দোজ
৩৬,১৯০
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৬,৩০,২৯৬
অনিশুবা দোজ
১৯,১৬,৩০৯
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৬,৭০,০৭৯
অনিশুবা দোজ
৫,৮৫,২৩২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩,২৭,৫১৮
অনিশুবা দোজ
২,৮২,১৬৫
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৬,২৮,৩৮২
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৮,৩০,৪২৪
অপুনবা
৬৪,৫৮,৮০৬
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 252
India’s cumulative vaccination coverage crosses 84.82 crore
More than 64 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
24 SEP 2021 8:15PM by PIB Delhi
In a landmark achievement, India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 84.82 Crore (84,82,80,511) today. More than 64 lakh (64,58,806) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,70,791
2nd Dose
88,13,506
FLWs
1st Dose
1,83,48,449
2nd Dose
1,47,59,561
Age Group 18-44 years
1st Dose
34,37,02,598
2nd Dose
7,08,98,106
Age Group 45-59 years
1st Dose
15,52,26,535
2nd Dose
7,28,36,994
Over 60 years
1st Dose
9,90,78,869
2nd Dose
5,42,45,102
Cumulative 1st dose administered
62,67,27,242
Cumulative 2nd dose administered
22,15,53,269
Total
84,82,80,511
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 24thSeptember, 2021 (252ndDay)
HCWs
1st Dose
214
2nd Dose
10,528
FLWs
1st Dose
275
2nd Dose
36,190
Age Group 18-44 years
1st Dose
26,30,296
2nd Dose
19,16,309
Age Group 45-59 years
1st Dose
6,70,079
2nd Dose
5,85,232
Over 60 years
1st Dose
3,27,518
2nd Dose
2,82,165
1st Dose Administered in Total
36,28,382
2nd Dose Administered in Total
28,30,424
Total
64,58,806
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.