হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৩৮শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কোভরেজ কোতি ৭৩গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানবা ঙমখ্রে
ঙসিগী, নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৬ হেন্না কাপখ্রে
10 SEP 2021 8:14PM by PIB Imphal
লেন্দমার্ক এচিবমেন্ত অমদা, ঙসি ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ ঙসি কোতি ৭৩ (৭২,৯৭,৫০,৭২৪) লানবা ঙমখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৬ (৫৬,৯১,৫৫২) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈজরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৬৩,৩০৭
অনিশুবা দোজ
৮৫,৬৯,২৫২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৩৫,৩৮০
অনিশুবা দোজ
১,৩৯,০৫,৮৮১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৯,২৯,৬৪,৮৫৩
অনিশুবা দোজ
৪,১০,২৯,৭৫৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৪,১৯,৬৭,৮২৩
অনিশুবা দোজ
৬,১৬,৩১,১৪০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,২২,৪৮,৬১১
অনিশুবা দোজ
৪,৮৭,৩৪,৭২২
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৫,৫৮,৭৯,৯৭৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৭,৩৮,৭০,৭৫০
অপুনবা
৭২,৯৭,৫০,৭২৪
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈজরে:
তাং: ২০২১, সেপ্তেম্বর ১০ (২৩৮শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৫০৭
অনিশুবা দোজ
১১,৫০৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৩০৬
অনিশুবা দোজ
৩৬,৯৯২
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৮,১২,৪১৬
অনিশুবা দোজ
১০,৬১,৫৪৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৭,০০,৬৭৪
অনিশুবা দোজ
৪,৮৯,২২৬
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩,২২,২৫১
অনিশুবা দোজ
২,৫৬,১২৪
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৮,৩৬,১৫৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৮,৫৫,৩৯৮
অপুনবা
৫৬,৯১,৫৫২
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 238
India’s Cumulative Vaccination Coverage achieves nearly 73 Cr landmark milestone
More than 56 lakh Vaccine Doses administered today till 7 pm
10 SEP 2021 8:14PM by PIB Delhi
In a landmark achievement, India’s COVID-19 vaccination coverage has achievednearly 73 Crore(72,97,50,724) today. More than 56 lakh (56,91,552) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,63,307
2nd Dose
85,69,252
FLWs
1st Dose
1,83,35,380
2nd Dose
1,39,05,881
Age Group 18-44 years
1st Dose
29,29,64,853
2nd Dose
4,10,29,755
Age Group 45-59 years
1st Dose
14,19,67,823
2nd Dose
6,16,31,140
Over 60 years
1st Dose
9,22,48,611
2nd Dose
4,87,34,722
Cumulative 1st dose administered
55,58,79,974
Cumulative 2nd dose administered
17,38,70,750
Total
72,97,50,724
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 10th September, 2021 (238th Day)
HCWs
1st Dose
507
2nd Dose
11,508
FLWs
1st Dose
306
2nd Dose
36,992
Age Group 18-44 years
1st Dose
28,12,416
2nd Dose
10,61,548
Age Group 45-59 years
1st Dose
7,00,674
2nd Dose
4,89,226
Over 60 years
1st Dose
3,22,251
2nd Dose
2,56,124
1st Dose Administered in Total
38,36,154
2nd Dose Administered in Total
18,55,398
Total
56,91,552
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.