Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 229
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage crosses 66 Cr
More than 69 lakh Vaccine Doses administered today till 7 pm
01 SEP 2021 7:56PM by PIB Delhi
In a significant achievement, India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 66 Crore (66, 17,38,647) landmark milestone today. More than 69 lakh (69, 42,335) Vaccine Doses have been administered today.
This is as per the 7 pm provisional report. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,59,284
2nd Dose
84,12,633
FLWs
1st Dose
1,83,25,480
2nd Dose
1,33,12,134
Age Group 18-44 years
1st Dose
25,89,65,198
2nd Dose
2,97,99,597
Age Group 45-59 years
1st Dose
13,31,15,304
2nd Dose
5,58,15,121
Over 60 years
1st Dose
8,79,81,364
2nd Dose
4,56,52,532
Cumulative 1st dose administered
50,87,46,630
Cumulative 2nd dose administered
15,29,92,017
Total
66,17,38,647
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 1stSeptember, 2021 (229th Day)
HCWs
1st Dose
433
2nd Dose
16,548
FLWs
1st Dose
1,077
2nd Dose
67,729
Age Group 18-44 years
1st Dose
35,94,907
2nd Dose
10,39,972
Age Group 45-59 years
1st Dose
8,70,219
2nd Dose
6,34,347
Over 60 years
1st Dose
3,91,310
2nd Dose
3,25,793
1st Dose Administered in Total
48,57,946
2nd Dose Administered in Total
20,84,389
Total
69,42,335
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী অপদেৎ - নুমিৎ ২২৯নি শুবা
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ৬৬গী লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৯ হেন্না কাপখ্রে
01 SEP 2021 7:56PM by PIB Imphal
শীংথানীংঙাই ওইবা মাইপাকপা অমদা ঙসি ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কভরেজ অসি করোর ৬৬ (৬৬,১৭,৩৮,৬৪৭)গী মরু ওইবা মাইলস্তন অমা লানখ্রে। ঙসিগী ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৯ (৬৯,৪২,৩৩৫) হেন্না কাপখি।
মসি ঙসি নুমিদাং পুং ৭তা ফোঙবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্নি। নোংমগী কাপ্পা ভেক্সিনগী মশিং অসি ঙসি নুমিদাং অথেংবগী পুনশিল্লবা অরোইবা রিপোর্তশিংগা লোইননা হেনগৎলকপা য়ান্না লৈ।
ভেক্সিন দোজশিংগী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি মখাদা পীরিবা অসুম্না পোপুলেসন প্রাইওরিতী গ্রুপশিংদা য়ুম্ফম ওইরগা খাইদোকখি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজকী কভরেজ
হেল্থকিয়র ৱর্করশিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৫৯,২৮৪
অনিশুবা দোজ
৮৪,১২,৬৩৩
ফ্রন্তলাইন ৱর্করশিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,২৫,৪৮০
অনিশুবা দোজ
১,৩৩,১২,১৩৪
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাংলুপ
অহানবা দোজ
২৫,৮৯,৬৫,১৯৮
অনিশুবা দোজ
২,৯৭,৯৯,৫৯৭
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাংলুপ
অহানবা দোজ
১৩,৩১,১৫,৩০৪
অনিশুবা দোজ
৫,৫৮,১৫,১২১
চহি ৬০গী মথক্কী মীওই কাংলু
অহানবা দোজ
৮,৭৯,৮১,৩৬৪
অনিশুবা দোজ
৪,৫৬,৫২,৫৩২
অহানবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
৫০,৮৭,৪৬,৬৩০
অনিশুবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
১৫,২৯,৯২,০১৭
অপুনবা
৬৬,১৭,৩৮,৬৪৭
পোপুলেসন প্রাইওরিতী গ্রুপশিংদা য়ুম্ফম ওইরগা খাইদোকখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসনগী থবক চত্থবদা মাইপাকখিবা অদু মখাদা পীরি:
Date: ১stSeptember, ২০২১ (২২৯th Day) তাং: সেপ্তেম্বর ১,২০২১ (২২৯নি শুবা নুমিৎ)
হেল্থকিয়র ৱর্করশিং
অহানবা দোজ
৪৩৩
অনিশুবা দোজ
১৬,৫৪৮
ফ্রন্তলাইন ৱর্করশিং
অহানবা দোজ
১,০৭৭
অনিশুবা দোজ
৬৭,৭২৯
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাংলুপ
অহানবা দোজ
৩৫,৯৪,৯০৭
অনিশুবা দোজ
১০,৩৯,৯৭২
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাংলুপ
অহানবা দোজ
৮,৭০,২১৯
অনিশুবা দোজ
৬,৩৪,৩৪৭
চহি ৬০গী মথক্কী মীওই কাংলুপ
অহানবা দোজ
৩,৯১,৩১০
অনিশুবা দোজ
৩,২৫,৭৯৩
পুন্না অহানবা দোজ কাপখিবা
৪৮,৫৭,৯৪৬
অপুনবা মশিংপুন্না অনিশুবা দোজ কাপখিবা
২০,৮৪,৩৮৯
অপুনবা
৬৯,৪২,৩৩৫
ভেক্সিনেসনগী থবক অসিনা লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী খুদোংথিনীংঙাই ওইবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবা খুৎলাই অমা ওইনা মখা তানা অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা য়েংশিল্লগনি।