ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପାରାଲିମ୍ପିକ୍ସ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ଜାଭେଲିନରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ବିଜୟ ପାଇଁ ଦେବେନ୍ଦ୍ର ଝାଝରିଆଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
30 AUG 2021 9:47AM by PIB Bhubaneswar
ଟୋକିଓଠାରେ ଅନୁଷ୍ଠିତ ପାରାଲିମ୍ପିକ୍ସ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ଜାଭେଲିନରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବା ଦେବେନ୍ଦ୍ର ଝାଝରିଆଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟ୍ୱିଟ୍ରେ କହିଛନ୍ତି;
‘‘ଦେବେନ୍ଦ୍ର ଝାଝରିଆଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଅନନ୍ୟ ପ୍ରଦର୍ଶନ! ଆମର ଅନ୍ୟତମ ଅଭିଜ୍ଞସମ୍ପନ୍ନ ଆଥଲେଟ ଏକ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଛନ୍ତି । ଦେବେନ୍ଦ୍ର ଭାରତକୁ ଲଗାତର ଭାବେ ଗୌରବାନ୍ୱିତ କରାଇ ଆସୁଛନ୍ତି । ତାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଉଛି । ଭବିଷ୍ୟତର ପ୍ରୟାସ ନିମନ୍ତେ ତାଙ୍କୁ ଶୁଭକାମନା ଜଣାଉଛି ।’’

Prime Minister's Office
PM congratulates Devendra Jhajharia for winning Silver medal in Javelin at Paralympics Games
30 AUG 2021 9:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Devendra Jhajharia for winning the Silver medal in Javelin at Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Superb performance by @DevJhajharia! One of our most experienced athletes wins a Silver medal. Devendra has been making India continuously proud. Congratulations to him. Best of luck for his future endeavours. #Paralympics"