হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী অপদেৎ - নুমিৎ ২২৩নি শুবা
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ মশক থোক্না করোর ৬১ হেনখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৮ হেন্না কাপখ্রে
26 AUG 2021 7:55PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা ঙসিগী নুমিংদাং পুং ৭তা ফোঙবা প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ৬১ (৬১,১০,৪৩,৫৭৩) হেনখ্রে। নুমিদাং পুং ৭কী প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ঙসি ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৮ (৬৭,৮৭,৩০৫) হেন্না কাপখি। ঙসি নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অসিগী ফাইনেল রিপোর্তশিং অদু মপুং ফারগনি৷
ভেক্সিন দোজশিংগী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি মখাদা পীরিবা অসুম্না পোপুলেসন প্রাইওরিতী গ্রুপশিংদা য়ুম্ফম ওইরগা খাইদোকখি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজকী কভরেজ
হেল্থকিয়র ৱর্করশিং
ফ্রন্তলাইন
ৱর্করশিং
চহি ১৮-৪৪গী মীওইশিং
চহি ≥ ৪৫গী মীওইশিং
চহি ≥ ৬০গী মীওইশিং
অপুনবা
অহানবা দোজ
১০৩৫৬০৪০
১৮৩১৪০২২
২৩১৮৯৫৭৩১
১২৬৩৯১৩১৯
৮৪৯৪৩৪০৮
৪৭১৯০০৫২০
অনিশুবা দোজ
৮২৯২০৬০
১২৮৫৪১০৫
২৩৩৭৪৩৫৭
৫১৩১৭২২২
৪৩৩০৫৩০৯
১৩৯১৪৩০৫৩
ভেক্সিনেসনগী থবক ঙসি মায় পাক্না চৎথবা ঙমখিবা অসি মখাদা পীরিবা অসুম্না পোপুলেসন প্রাইওরিতী গ্রুপশিংদা য়ুম্ফম ওইরগা খাইদোকখি:
তাং: ওগস্ত ২৬,২০২১ (২২৩নি শুবা নুমিৎ)
হেল্থকিয়র ৱর্করশিং
ফ্রন্তলাইন
ৱর্করশিং
চহি ১৮-৪৪গী মীওইশিং
চহি ≥ ৪৫গী মীওইশিং
চহি ≥ ৬০গী মীওইশিং
অপুনবা
অহানবা দোজ
৫০৮
১৯৩৭
৩৪৫৯০৪১
৮৫৮৪২৮
৩৬৮২০০
৪৬৮৮১১৪
অনিশুবা দোজ
১৬৭৭৯
৬৭৯৮১
১০২৭৫৭২
৬৪৭৭৬৫
৩৩৯০৯৪
২০৯৯১৯১
ভেক্সিনেসনগী থবক অসিনা লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী খুদোংথিনীংঙাই ওইবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবা খুৎলাই অমা ওইনা মখা তানা অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা য়েংশিল্লগনি।

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update- Day 223
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage crosses 61 Cr landmark milestone
Nearly 68 lakh Vaccine Doses administered today till 7 pm
26 AUG 2021 7:55PM by PIB Delhi
In a significant achievement, India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed61 Crore (61,10,43,573) landmark milestoneas per the 7 pm provisional report today. Nearly68 lakh (67,87,305) Vaccine Doses have been administered today, as per the 7 pm provisional report.Final reports would be completed for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
Healthcare workers
Frontline workers
People Aged 18-44 Years
People Aged 45-59 Years
People Aged ≥ 60 Years
Total
1st Dose
10356040
18314022
231895731
126391319
84943408
471900520
2nd Dose
8292060
12854105
23374357
51317222
43305309
139143053
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 26thAugust, 2021 (223rdDay)
Healthcare workers
Frontline workers
People Aged 18-44 Years
People Aged 45-59 Years
People Aged ≥ 60 Years
Total
1st Dose
508
1937
3459041
858428
368200
4688114
2nd Dose
16779
67981
1027572
647765
339094
2099191
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.