Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage crosses the landmark of 54 Cr
More than 73 Lakh vaccine doses administered in last 24 hours
Recovery Rate currently at 97.46%
36,083 Daily New Cases reported in last 24 hours
India's Active Caseload (3,85,336) presently constitute 1.20% of total cases
Daily Positivity Rate (1.88%) less than 3% for last 20 days
15 AUG 2021 10:08AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed the landmark of 54 Cr. Cumulatively, 54,38,46,290 vaccine doses have been administered through 61,35,193 sessions, as per the provisional report till 7 am today. 73,50,553 vaccine doses were administered in the last 24 hours.
These include:
HCWs
1st Dose
1,03,49,901
2nd Dose
80,93,907
FLWs
1st Dose
1,82,76,459
2nd Dose
1,21,45,936
Age Group 18-44 years
1st Dose
19,58,22,860
2nd Dose
1,52,60,695
Age Group 45-59 years
1st Dose
11,70,84,332
2nd Dose
4,55,80,689
Over 60 years
1st Dose
8,10,41,849
2nd Dose
4,01,89,662
Total
54,38,46,290
The new phase of universalization of COVID-19 vaccination has commenced from 21st June, 2021. The Union Government is committed to accelerating the pace and expanding the scope of COVID-19 vaccination throughout the country.
India’s recovery rate stands at 97.46%.
Out of the people infected since the beginning of the pandemic, 3,13,76,015people have already recovered from COVID-19 and37,927patients have recovered in the last 24 hours.
India has reported 36,083daily new cases in the last 24 hours.
Less than 50,000 Daily New Cases have been reported since forty-nineconsecutive days. This is a result of sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs.
India’s Active Caseload today stands at 3,85,336. Active cases now constitute only1.20% of the country's total Positive Cases.
With substantially ramped up testing capacity across the country, a total of 19,23,863tests were conducted in the last 24 hours in the country. Cumulatively, India has conducted over 49.36 crore (49,36,24,440) tests so far.
While on one side testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate currently stands at 2.00% and the Daily Positivity rate stands at 1.88% today. Daily Positivity rate has remained below 3% forlast 20 days and below 5% for 69 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন করোর ৫৪গী পন্দোল লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৩ হেন্না কাপখি
হৌজিক ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৪৬%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা নোংমগী ওইবা অনৌবা কেস ৩৬,০৮৩ থেংনখি
হৌজিক ওইরিবা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (৩,৮৫,৩৩৬) অসিনা অপুনবা কেসকী শরুক ১.২০% ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ২০নি অসিদা নোংমগী পোজিতিবিতী রেত (১.৮৮%) অসি ৩%গী মখাদা লৈরি
15 AUG 2021 10:08AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন য়ৌশিনবগী চাং অসি করোর ৫৪গী পন্দোল লানখ্রে‍। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবদা থাগৎলকপা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না পুন্না সেসন ৬১,৩৫,১৯৩দা ভেক্সিন দোজ ৫৪,৩৮,৪৬,২৯০ কাপখ্রে‍। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা ভেক্সিন দোজ ৭৩,৫০,৫৫ কাপখি‍।
মসিদা য়াওরিবশিংদি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৪৯,৯০১
২শুবা দোজ
৮০,৯৩,৯০৭
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮২,৭৬,৪৫৯
২শুবা দোজ
১,২১,৪৫,৯৩৬
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৫৮,২২,৮৬০
২শুবা দোজ
১,৫২,৬০,৬৯৫
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১১,৭০,৮৪,৩৩২
২শুবা দোজ
৪,৫৫,৮০,৬৮৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
৮,১০,৪১,৮৪৯
২শুবা দোজ
৪,০১,৮৯,৬৬২
অপুনবা
৫৪,৩৮,৪৬,২৯০
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন মীপুম খুদিংদা ফংহনবগী অনৌবা ফেজ অসি জুন ২১, ২০২১দগী হৌদোকখি‍। কেন্দ্র লৈঙাক্না লৈবাক শিনবা থুংনা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী খোঙজেল হেনগৎহন্নবা অমদি স্কোপ পাকথোক চাউথোকহন্নবা ফিরেপ লৌরি‍।
ভারতকী ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৪৬%দা লৈরি‍।‍
লাইচৎ অসি হৌরকপদগী নাখ্রবা অপুনবা মীওইশিংগী মরক্তগী মীওই ৩,১৩,৭৬,০১৫ হান্ননা কোবিদ-১৯দগী ফগৎলকখ্রবনি অমদি মীওই ৩৭,৯২৭না হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা ফগৎলকখ‍্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা ভারত্তা নোংমগী ওইবা অনৌবা কেস ৩৬,০৮৩ থেংনখ্রে।
থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ নিফু-মাপলসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা কেস মশিং ৫০,০০০গী মখাদা ওইদুনা লাক্লি‍। মসি কেন্দ্র অমদি স্তেত/য়ু.তি. লৈঙাকশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবগী মহৈ অমনি‍।
ঙসি ফাওবদা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৩,৮৫,৩৩৬দা লৈরে‍। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী শুপ্নতগী ১.২০% খক্তা ওইরি‍।
Chart, line chart
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখিবগা লোয়ননা হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৯,২,৮৬৩ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৪৯.৩৬ (৪৯,৩৬,২৪,৪৪০) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোয়ননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ২.০০%দা লৈরে অমদি ঙসিগী ওইনা নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী রেত ১.৮৮দা লৈরে‍। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত হৌখিবা নুমিৎ ২০নিদা ৩%গী মখাদা অদুগা হৌখিবা নুমিৎ ৬৯ অসিদনা ৫%গী মখাদা লৈরি‍।