Prime Minister's Office
PM to visit Varanasi on 15th July
PM to inaugurate and lay foundation stone of projects worth more than Rs 1500 crores
13 JUL 2021 6:11PM by PIB Delhi
Prime Minister will visit Varanasi on 15th July, 2021. He will inaugurate and lay the foundation stone of multiple development projects during the visit.
At around 11 AM, Prime Minister will inaugurate various public projects and works, including a 100 bed MCH wing in BHU, multi-level parking at Godauliya, Ro-Ro Vessels for tourism development on River Ganga and three lane flyover bridge on the Varanasi Ghazipur Highway. Projects worth around Rs. 744 crores will be inaugurated. He will also lay the foundation stones of several projects and public works worth around Rs. 839 crores. These include the Centre for Skill and Technical Support of Central Institute of Petrochemical Engineering and Technology (CIPET), 143 rural projects under Jal Jeevan Mission and mango and vegetable integrated pack house in Karkhiyanv.
At around 12:15 PM, Prime Minister will inaugurate the International Cooperation and Convention Centre – Rudrakash, which has been constructed with Japanese assistance. Thereafter, at around 2 PM, he will inspect the Maternal and Child Health Wing, BHU. He will also meet with officials and medical professionals to review Covid preparedness.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী জুলাই ১৫দা বরানাসি চৎকদৌরি
প্রধান মন্ত্রীনা লুপা কোতি ১৫০০ হেনবা প্রোজেক্তশিং শঙ্গারগদৌরি অমসুং উরেপ-উয়ুং তমগদৌরি
13 JUL 2021 6:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী ২০২১গী জুলাই ১৫দা বরানাসি চৎকদৌরি৷ খোঙচৎ অসিদা মহাক্না দিবলপমেন্ত প্রোজেক্ত কয়া অমা শঙ্গারগনি অমসুং উরেপ-উয়ুং তম্লগনি৷
অয়ুক্কী পুং ১১ তারকপা মতম অদুৱাইদা, প্রধান মন্ত্রীনা বি.ঐচ.য়ু.দা শারিবা ফমুং ১০০ লৈরিবা এম.সি.ঐচ. ৱিঙ্গ অমা, গোদাউলিয়াদা শেম্লিবা মল্তি-লেবেল পার্কিং, গঙ্গা তুরেলদা তুরিজম দিবলপমেন্তগীদমক শেম্লিবা রো-রো ভেসেলশিং অমসুং বরানাসি ঘাজিপুর হাইৱেদা শারিবা লেন অহুমগী ফ্লাইওভর ব্রিজ য়াওনা তোঙান তোঙানবা পব্লিক প্রোজেক্তশিং অমসুং ৱার্কশিং শঙ্গারগনি৷ লুপা কোতি ৭৪৪গী চাং য়ৌনা থাদদুনা শেমগৎ-শাগৎলিবা প্রোজেক্তশিং শঙ্গারগনি৷ লুপা কোতি ৮৩৯রোমগী চাং ওইগদবা তোঙান তোঙানবা প্রোজেক্তশিং অমসুং পব্লিক ৱার্কশিংসু মহাক্না উরেপ-উয়ুং তম্লগনি৷ মসিগী মনুংদা য়াওরিবশিং অদুদি সেন্ত্রেল ইন্সতিত্যুত ওফ পেত্রোকেমিকেল ইঞ্জিনিয়রিং অমসুং তেক্নোলোজী(সিপেত)গী সেন্তর ফোর স্কিল অমসুং তেক্নিকেল সপোর্ত, জল জীবন মিসনগী মখাদা রুরেল প্রোজেক্ত ১৪৩ অমসুং কার্খিয়ানদা শাগদৌরিবা হৈনৌ অমসুং মনা-মশিংগী ইন্তিগ্রেতেদ পেক্ত হাউস অসিনি৷
নুংথিলগী পুং ১২:১৫ চৎপা অদুৱাইদা, প্রধান মন্ত্রীনা জাপানগী মতেং লৌদুনা রুদ্রকাশতা শাগৎলিবা ইন্তরনেস্নেল কোওপরেসন অমসুং কনবেন্সন সেন্তর অদু শঙ্গারগনি৷ মতুং তারকপা নুংথিলগী পুং ২ অদুৱাইদা, মহাক্না বি.ঐচ.য়ু.দা লৈরিবা মেতর্নেল অমসুং চাইল্দ হেল্থ ৱিঙ্গ অদু য়েংশিল্লগনি৷ কোবিদকী চেকশিন-থৌরাংশিং অদুসু য়েংশিন্ননবা মহাক্না ওফিসিয়েলশিং অমসুং মেদিকেল প্রোফেস্নেলশিংগসু উন্নরগনি৷