য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
হৌজিক লৈরিবা এফ.সি.আর.এ. একাউন্ত হোল্দরশিংদা মরী লৈনবা স্তেৎ বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়াগী নই দিল্লী ব্রাঞ্চতা “এফ.সি.আর.এ. একাউন্ত” হাংনবগী মতম ৩০.০৬.২০২১ ফাওবা পীখ্রে
19 MAY 2021 6:29PM by PIB Imphal
গৃহ মন্ত্রালয় (এম.ঐচ.এ.)না হৌজিক লৈরিবা ফোরেন কন্ত্রিব্যুসন (রিগুলেসন) এক্ত (এফ.সি.আর.এ.) একাউন্ত হোল্দরশিংনা মখোয়গী “এফ.সি.আর.এ. একাউন্ত” স্তেৎ বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়া (এস.বি.আই.)গী ন্যু দিল্লী মেন ব্রাঞ্চ (এন.দি.এম.বি.), ১১ সন্সদ মার্গ, নই দিল্লী – ১১০০০১দা ৩০.০৬.২০২১ ফাওবা হাংবা য়াবগী অয়াবা পীখ্রে। তাং অসিগী মতুংদা এন.দি.এম.বি.দা হাংবা “এফ.সি.আর.এ. একাউন্ত” নত্তনা অতৈ একাউন্ত অমহেক্তদা মখোয়না ফোরেন কন্ত্রিব্যুসন চংহনবা য়াররোই।
এম.ঐচ.এ.না www.fcraonline.nic.inদা ফংবা পব্লিক নোতিস অমদা হায় মদুদি কেন্দ্রনা সরকারনা সর্তিফিকেৎ ওফ রেজিস্ত্রেসন পীখ্রবা নত্ত্রগা মাংজৌননা অয়াবা পীখ্রবা মীওই/এন.জি.ও./এসোসিএসন পুম্নমক্না খঙজিনগদবদি অসিগুম্বা একাউন্ত অসি হাংখিবগী তাং নত্ত্রগা ০১.০৭.২০২১, অহানবা অদু চৎনদুনা মখোয়না এস.বি.আই.গী এন.দি.এম.বি., ১১ সন্সদ মার্গ, নই দিল্লী – ১১০০০১দা হাংখিবা মরী লৈনবা “এফ.সি.আর.এ. একাউন্ত” অসি নত্তনা অতৈ একাউন্ত অমা হেক্তদা ফোরেন কন্ত্রিব্যুসন অমত্তা চংহনবা য়াররোই।
হৌজিক লৈরিবা এফ.সি.আর.এ. একাউন্ত হোল্দরশিংদা মমাংদা এফ.সি.আর.এ., ২০১০গী অমেন্দ তৌখিবা সেক্সন ১৭(১)গী মখাদা এন.দি.এম.বি.দা মখোয়গী এফ.সি.আর.এ. একাউন্ত হাংনবগী মতম ৩১.০৩.২০২১ ফাওবা পীখি। অমেন্দ তৌখ্রবা সেক্সন অসি সেপ্তেম্বর ২৯, ২০২০দগী চৎনবা হৌখি। কোবিদ-১৯গী ওইরিবা ফীভম অসিনা ওইহল্লক্লিবা মথৌ তাবশিং অসি য়েংলগা অমসুং এন.জি.ও.শিংনা অমেন্দ তৌখ্রবা এফ.সি.আর.এ. রেজিম অসিদা লায়না ত্রাঞ্জিসন তৌবা ঙম্নবা মতম শাংদোকখি।

Ministry of Home Affairs
Existing FCRA Account Holders given more time till 30.06.2021 to open “FCRA Account” in designated New Delhi Branch of State Bank of India
19 MAY 2021 6:29PM by PIB Delhi
The Ministry of Home Affairs (MHA) has permitted existing Foreign Contribution (Regulation) Act (FCRA) account holders to open their “FCRA Account” in the New Delhi Main Branch (NDMB) of the State Bank of India (SBI), 11 Sansad Marg, New Delhi – 110001 up to 30.06.2021. After that date they shall not be eligible to receive foreign contribution in any account other than the “FCRA Account” opened in the NDMB.
The MHA has said in a Public Notice which is available on www.fcraonline.nic.in, that all persons/NGOs/Associations who already have been granted a certificate of registration or prior permission by the Central Government, should note that they shall not receive any foreign contribution in any account other than the designated “FCRA Account” opened at the NDMB of the SBI, 11 Sansad Marg, New Delhi – 110001 from the date of opening of such account or 01.07.2021, whichever is earlier.
Existing FCRA Account Holders were earlier given time till 31.03.2021 to open their FCRA account in the NDMB under the amended Section 17(1) of the FCRA, 2010. The amended section had come into effect on September 29, 2020. The extension in time has been given in view of the exigencies arising out of the COVID-19 situation and to ensure smooth transition by NGOs to the amended FCRA regime