|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী মতাংদা অপদেৎ - ১১৩শুবা নুমিৎ
ভারত্তা ভেক্সিন দোজ পুন্না কোতি ১৬.৯২ হেন্না কাপখ্রে ঙসি নুমিদাং পুং ৮ ফাওবগী মনুংদা চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা বেনিফিসরী লাখ ২.৮৬ হেনবনা ভেক্সিন কাপখ্রে ঙসি ভেক্সিন দোজ লাখ ১৮ হেন্না কাপখ্রে
08 MAY 2021 9:22PM by PIB Imphal
২০২১গী মে ১দগী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী লিবরেলাইস অমসুং এসিলিরেতেদ ফেস-৩ স্ত্রাতিজি চৎনবা হৌখ্রে৷ নৌনা ইলিজিবল ওইরবা মীওই কাংলুপশিংগী রেজিস্ত্রেসন তৌবা এপ্রিল ২৮দগী হৌখ্রে৷
ঙসি নুমিদাং পুং ৮দা ফংখিবা প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না, লৈবাক অসিদা কাপখিবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অপুনবা মশিং অসি ১৬,৯২,৯৮,৭৬৩ য়ৌরে৷
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা বেনিফিসরি ২,৮৬,৮০০না ঙসি কোবিদ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে অমসুং য়ু.তি./রাজ্য ৩০দা কাপখিবা অপুনবা মশিং অদুনা ১৭,৭৬,৫৪০নি৷ মখাদা পীরিবা তেবল অসিনা ঙসি ফাওবদা চহি কাংলুপ ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিংনা কাপখিবা অপুনবা ভেক্সিন দোজ অদু উৎলি৷
সিরিএল নম্বর
রাজ্যশিং
অপুনবা
১
এ অমসুং এন ইথৎশিং
৮২৩
২
আন্ধ্র প্রদেশ
৪৫৬
৩
অসাম
৭০,৩৫০
৪
বিহার
২৯৪
৫
চান্দিগর্হ
২
৬
ছত্তিশগর
১,০২৬
৭
গোৱা
১,১২৬
৮
দিল্লি
২,৯৯,২৬৩
৯
গুজরাত
২,৬৯,৪৬৫
১০
হরিয়ানা
২,৩০,১০৫
১১
হিমাচল প্রদেশ
১৪
১২
জম্মু অমসুং কশ্মীর
২৮,৫৩২
১৩
ঝর্খন্দ
৮১
১৪
কর্নতাকা
১০,৩৩৮
১৫
কেরলা
২০৯
১৬
লদাখ
৮৬
১৭
মধ্য প্রদেশ
২৯,১৯৭
১৮
মহারাস্ত্র
৩,৮২,৪০৫
১৯
মেঘালয়
২
২০
নাগালেন্দ
২
২১
ওরিশা
৪১,৯০৮
২২
পুদুচেরী
১
২৩
পঞ্জাব
৩,৫০১
২৪
রাজস্থান
২,৭১,৪২২
২৫
তামিল নাদু
১২,৪৬০
২৬
তেলঙ্গনা
৫০০
২৭
ত্রিপুরা
২
২৮
উত্তর প্রদেশ
১,১৭,৬৪৭
২৯
উত্তরখন্দ
১৯
৩০
ৱেস্ত বেঙ্গল
৫,৩০৪
অপুনবা
১৭,৭৬,৫৪০
অহানবা দোজ কাপখিবা হেল্থকেয়র ৱার্কর(ঐচ.সি.দবল্যু)৯৫,৩৯,৮৬৫, অনিশুবা দোজ কাপখিবা ঐচ.সি.দবল্যু ৬৪,৬১,৮৬৮, ফ্রান্তলাইন ৱার্কর ১,৩৯,৩৩,৬২৭ (এফ.এল.দবল্যু.)(অহানবা দোজ), এফ.এল.দবল্যু. ৭৭,২১,৮৫৩ (অনিশুবা দোজ), অমসুং চহি কাংলুপ ১৮-৪৪গী মনুংদা লৈরিবা মীওই ১৭,৭৬,৫৪০ (অহানবা দোজ), চহি ৪৫দগী ৬০ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওই ৫,৫০,৪৭,২০৩ (অহানবা দোজ), চহি ৪৫দগী ৬০ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওই ৬৩,৭২,৫৭৯ (অনিশুবা দোজ), চহি ৬০গী মথক্তা লৈরিবা মীওই ৫,৩৬,২৪,৬২৩ (অহানবা দোজ) অমসুং চহি ৬০গী মথক্তা লৈরিবা মীওই ১,৪৮,২০,৬০৫ (অনিশুবা দোজ) য়াওনা পুন্না মীওই ১৬,৯২,৯৮,৭৬৩ ভেক্সিন কাপখ্রে৷
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
এফ.এল.দবল্যু.শিং
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী চহি কাংলুপ
চহি ৪৫-৬০ ফাওবগী চহি কাংলুপ
চহি ৬০গী মথক
অপুনবা
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
অহানবা দোজ
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
অহানবা দোজ
2nd Dose
৯৫,৩৯,৮৬৫
৬৪,৬১,৮৬৮
১,৩৯,৩৩,৬২৭
৭৭,২১,৮৫৩
১৭,৭৬,৫৪০
৫,৫০,৪৭,২০৩
৬৩,৭২,৫৭৯
৫,৩৬,২৪,৬২৩
১,৪৮,২০,৬০৫
১৩,৩৯,২১,৮৫৮
3,53,76,905
ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী ১১৩শুবা নুমিৎ ফাওবদা (২০২১গী মে ৮), পুন্না ভেক্সিন দোজ ১৮,৯৩,২৫৮ কাপখ্রে৷ প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না বেনিফিসরী ৭,৮৩,৮৯৫না অহানবা দোজ কাপখ্রে অমসুং বেনিফিসরী ১১,০৯,৩৬৩না অনিশুবা দোজ কাপখ্রে৷ ঙসি অহিং অথেংবদা ফাইনেল রিপোর্ত লোইশিল্লগনি৷
তাং: ২০২১গী মে ৮ (১১৩শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
এফ.এল.দবল্যু.শিং
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী চহি কাংলুপ
চহি ৪৫-৬০ ফাওবগী চহি কাংলুপ
চহি ৬০গী মথক
অপুনবা এচিবমেন্ত
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
অহানবা দোজ
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
১৬,৫১০
৩০,৬৫৪
৬৫,৯২৯
৭২,৮৭০
২,৮৬,৮০০
২,৯৯,৯৪০
৪,৮৮,৯০৩
১,১৪,৭১৬
৫,১৬,৯৩৬
৭,৮৩,৮৯৫
১১,০৯,৩৬৩
| |
কোবিদ-১৯ লাইনা-লাইচৎ অসিদগী লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী শোকনিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিং অদু কন্নবা ভেক্সিনেসন কাপথোক্লিবা অসি অঙম্বা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update- Day 113
India’s Cumulative Vaccination Coverage exceeds 16.92 Cr doses
More than 2.86 lakh beneficiaries of age group 18-44 Vaccinated today till 8 pm
More than 18 lakh vaccine doses administered today
08 MAY 2021 9:22PM by PIB Delhi
The Liberalised and Accelerated Phase-3 Strategy of Covid-19 Vaccination has come into force from 1st May 2021. Registration for the newly eligible population groups has commenced on 28th April.
The cumulative number of COVID-19 vaccine doses administered in the country stands at 16,92,98,763 as per the 8 pm provisional report today.
2,86,800 beneficiaries of the age group 18-44 years received their first dose of COVID vaccine today and cumulatively 17,76,540 across 30 States/UTs. Table below shows the cumulative vaccine doses administered to 18-44 years age group till now.
S. No.
States
Total
1
A & N Islands
823
2
Andhra Pradesh
456
3
Assam
70,350
4
Bihar
294
5
Chandigarh
2
6
Chhattisgarh
1,026
7
Goa
1,126
8
Delhi
2,99,263
9
Gujarat
2,69,465
10
Haryana
2,30,105
11
Himachal Pradesh
14
12
Jammu & Kashmir
28,532
13
Jharkhand
81
14
Karnataka
10,338
15
Kerala
209
16
Ladakh
86
17
Madhya Pradesh
29,197
18
Maharashtra
3,82,405
19
Meghalaya
2
20
Nagaland
2
21
Odisha
41,908
22
Puducherry
1
23
Punjab
3,501
24
Rajasthan
2,71,422
25
Tamil Nadu
12,460
26
Telangana
500
27
Tripura
2
28
Uttar Pradesh
1,17,647
29
Uttarakhand
19
30
West Bengal
5,304
Total
17,76,540
The total of 16,92,98,763 include 95,39,865 Healthcare Workers (HCWs) who have taken the 1st dose and 64,61,868 HCWs who have taken the 2nd dose, 1,39,33,627 Frontline Workers (FLWs) (1st dose), 77,21,853 FLWs (2nd dose), and 17,76,540 for 18-44 years of age group (1st dose). 5,50,47,203 for over 45 years old to 60 years old (1st Dose), 63,72,579 for over 45 years old to 60 years old (2nd dose), 5,36,24,623 for above 60 years (1st Dose) and 1,48,20,605 for above 60 years (2nd Dose).
HCWs
FLWs
Age Group 18-44 years
Age Group 45-60 years
Above 60 Years
Total Achievement
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
2nd Dose
95,39,865
64,61,868
1,39,33,627
77,21,853
17,76,540
5,50,47,203
63,72,579
5,36,24,623
1,48,20,605
13,39,21,858
3,53,76,905
As on Day-113 of the vaccination drive (8th May, 2021), total 18,93,258 vaccine doses were given. 7,83,895 beneficiaries were vaccinated for 1st dose and 11,09,363 beneficiaries received 2nd dose of vaccine as per the provisional report. Final reports would be completed for the day by late tonight.
Date: 8th May 2021 (113th Day)
HCWs
FLWs
Age Group 18-44 years
Age Group 45-60 years
Above 60 Years
Total Achievement
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
2nd Dose
16,510
30,654
65,929
72,870
2,86,800
2,99,940
4,88,903
1,14,716
5,16,936
7,83,895
11,09,363
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.