রেলৱে মন্ত্রালয়
ওক্সিজেন এক্সপ্রেসশিংনা মহারাস্ত্র, এম.পি., হরিয়ানা, দিল্লী, রাজস্থান, তেলঙ্গনা অমসুং য়ু.পি.দা দা ওক্সিজেন এম.তি. ৩৪০০ ময়া নক্না দেলিভর তৌখ্রে
হৌজিক্কী ওইনা এল.এম.ও.গী এম.তি. ৪১৭ য়াওবা তেঙ্কর ২৬ লম্বীদা লৈরি
তেঙ্কর লোদ ২২০ হেন্না পুখ্রে
৫২ হেনবগী খোঙচৎ মপুং ফানা লোইশিনখ্রে
মহারাস্ত্রগী ৪শুবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস অমসুং নাগপুরগী ৩শুবা লম্বীদা লৈরে
মহারাস্ত্রদা এম.তি. ২৩০, য়ু.পি.দা এম.তি. ৯৬৮ এম.পি.দা এম.তি. ২৪৯, হরিয়ানাদা এম.তি. ৩৫৫, তেলঙ্গনাদা এম.তি. ১২৩, রাজস্থানদা এম.তি. ৪০ অমসুং দিল্লীদা এম.তি. ১৪২৭ থাখ্রে
08 MAY 2021 5:07PM by PIB Imphal
অপনবা পুম্নমক মাইয়োক্নদুনা অমসুং অনৌবা পাম্বৈশিং পুথোক্তুনা ইন্দিয়ন রেলৱেজনা লৈবাক অসিদা লৈরিবা তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংদা লিক্বিদ মেদিকেল ওক্সিজেন (এল.এম.ও.) দেলিভর তৌদুনা তেংবাং পীবগী খোঙচৎ মখা চত্থরি। হৌজিক ফাওবদা ইন্দিয়না রেলৱেজনা লৈবাক অসিগী তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংদা তেঙ্কর ২২০দা এল.এম.ও.গী এম.তি. ৩৪০০গী ময়া নক্না দেলিভর তৌখ্রে।
হৌজিক ফাওবদা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস ৫৪না মখোয়গী খোঙচৎ মপুং ফানা লোইশিনখ্রে।
মথৌ তারিবা রাজ্যশিংদা অতেনবা মতমগী মনুংদা য়ারিবা মখৈ এল.এম.ও. দেলিভর তৌবা ইন্দিয়ন রেলৱেজকী থৌদাংনি।
রিলিজ অসি থোকপা মতম ফাওবদা মহারাস্ত্রদা এম.তি. ২৩০, য়ু.পি.দা এম.তি. ৯৬৮ এম.পি.দা এম.তি. ২৪৯, হরিয়ানাদা এম.তি. ৩৫৫, তেলঙ্গনাদা এম.তি. ১২৩, রাজস্থানদা এম.তি. ৪০ অমসুং দিল্লীদা এম.তি. ১৪২৭ থাখ্রে।
হৌজিক্কী ওইনা এল.এম.ও. তন ৪১৭ য়াওবা তেঙ্কর ২৬ লম্বীদা লৈরি অমদি মহারাস্ত্র, য়ু.পি., হরিয়ানা অমসুং দিল্লীদা থুংলগনি। অনৌবা ওক্সিজেন পুবগী থবক অসি য়াম্না দাইনামিক ওই অমসুং মশিং অসি মতম পুম্বদা অপদেৎ তৌরি। নুমিদাং অথেংনদা লোদ তৌরবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস কয়া মখোয়গী খোঙচৎ হৌরবা য়াই।

Ministry of Railways
Nearly 3400 MT Oxygen delivered by Oxygen Expresses to Maharashtra, MP, Haryana, Delhi, Rajasthan, Telangana & UP
Presently 26 tankers are on the run with 417 MT of LMO
More than 220 tankers load taken
More than 52 Journeys completed
4th Oxygen Express to Maharashtra and 3rd to Nagpur on the way
Till date 230 MT has been offloaded in Maharashtra, 968 MT in UP, 249 MT in MP, 355 MT in Haryana, 123 MT in Telangana, 40 MT in Rajasthan and 1427 MT in Delhi
08 MAY 2021 5:07PM by PIB Delhi
Overcoming all hurdles and finding new solutions, Indian Railways is continuing its journey of bringing relief by delivering Liquid Medical Oxygen(LMO) to various states across the country. So far, Indian Railways has delivered nearly 3400 MT of LMO in more than 220 tankers to various states across the country.
54 Oxygen Expresses have already completed their journey so far.
It is Indian Railways endeavour to deliver as much LMO as possible in the shortest time possible to the requesting states.
Till the time of this release, 230 MT has been offloaded in Maharashtra, 968 MT in UP, 249 MT in MP, 355 MT in Haryana, 123 MT in Telangana, 40 MT in Rajasthan and 1427 MT in Delhi.
Presently 26 tankers are on the run with 417 MT of LMO which are expected to arrive in Maharashtra, UP, Haryana and Delhi. Running of new Oxygen is a very dynamic exercise and figures keep getting updated all the time. More loaded Oxygen Expresses are expected to start their journeys later in the night.