রেলৱে মন্ত্রালয়
ওক্সিজেন এক্সপ্রেসশিংনা তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংদা তেঙ্কর ১৬১দা এল.এম.ও. এম.তি. ২৫১১ হেন্না দেলিভর তৌখ্রে
রাজস্থান (কোতা)গী অহানবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস হাপাদগী লমথাখ্রে
ওক্সিজেন এক্সপ্রেস ৪০না মখোয়গী খোঙচৎ মপুং ফানা লোইশিনখ্রে
হৌজিক ফাওবদা মহারাস্ত্রদা এম.তি. ১৭৪, য়ু.পি.দা এম.তি. ৬৮৯, এম.পি.দা এম.তি. ১৯০, হরিয়ানাদা এম.তি. ২৫৯, তেলঙ্গনাদা এম.তি. ১২৩ অমসুং দিল্লীদা এম.তি. ১০৫৩ থাখ্রে
06 MAY 2021 7:16PM by PIB Imphal
অপনবা পুম্নমক মাইয়োক্নদুনা অমসুং অনৌবা পাম্বৈশিং পুথোক্তুনা ইন্দিয়ন রেলৱেজনা লৈবাক অসিদা লৈরিবা তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংদা লিক্বিদ মেদিকেল ওক্সিজেন (এল.এম.ও.) দেলিভর তৌদুনা তেংবাং পীবগী খোঙচৎ মখা চত্থরি। হৌজিক ফাওবদা ইন্দিয়না রেলৱেজনা লৈবাক অসিগী তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংদা তেঙ্কর ১৬১দা এল.এম.ও.গী এম.তি. ২৫১১ (চাউরাকপা) দেলিভর তৌখ্রে।
হৌজিক ফাওবদা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস ৪০না মখোয়গী খোঙচৎ মপুং ফানা লোইশিনখ্রে।
মথৌ তারিবা রাজ্যশিংদা অতেনবা মতমগী মনুংদা য়ারিবা মখৈ এল.এম.ও. দেলিভর তৌবা ইন্দিয়ন রেলৱেজকী থৌদাংনি।
ঙসি ফাওবদা মহারাস্ত্রদা এম.তি. ১৭৪, য়ু.পি.দা এম.তি. ৬৮৯, এম.পি.দা এম.তি. ১৯০, হরিয়ানাদা এম.তি. ২৫৯, তেলঙ্গনাদা এম.তি. ১২৩ অমসুং দিল্লীদা এম.তি. ১০৫৩ থাখ্রে।
হৌজিক্কী ওইনা এল.এম.ও. তন ৪০০ হেন্না য়াওবা তেঙ্ক ২২ লম্বীদা লৈরি অমদি এম.পি. হরিয়ানা, রাজস্থান অমসুং দিল্লীদা থুংলগনি। অনৌবা ওক্সিজেন পুবগী থবক অসি য়াম্না দাইনামিক ওই অমসুং মশিং অসি মতম পুম্বদা অপদেৎ তৌরি।

Ministry of Railways
Oxygen Expresses deliver more than 2511 MT LMO in 161 tankers to different states
First Oxygen Express to Rajasthan (Kota) on the way from Hapa
40 Oxygen Expresses complete their journeys
Till date 174 MT has been offloaded in Maharashtra, 689 MT in UP, 190 MT in MP, 259 MT in Haryana, 123 MT in Telangana and 1053MT in Delhi
06 MAY 2021 7:16PM by PIB Delhi
Overcoming all hurdles and finding new solutions, Indian Railways is continuing its journey of bringing relief by delivering Liquid Medical Oxygen(LMO) to various states across the country. So far, Indian Railways has delivered 2511MT (approx) of LMO in 161 tankers to various states across the country.
40 Oxygen Expresses have already completed their journey so far.
It is Indian Railways endeavour to deliver as much LMO as possible in the shortest time possible to the requesting states.
Till date 174 MT has offloaded in Maharashtra, 689 MT in UP, 190 MT in MP, 259 MT in Haryana, 123 MT in Telangana and 1053MT in Delhi.
Presently 22 tankers are on the run with more than 400 tonnes of LMO which are expected to arrive in MP, Haryana, Rajasthan and Delhi. Running of new Oxygen is a very dynamic exercise and figures keep getting updated all the time.