প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহাত্মা জ্যোতিবা ফুলেৰ জন্ম বাৰ্ষিকী উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি
11 APR 2021 8:52AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মহান সমাজ সংস্কাৰক, চিন্তাবিদ, দাৰ্শনিক আৰু লেখক মহাত্মা জ্যোতিবা ফুলেৰ জন্ম বাৰ্ষিকী উপলক্ষে তেওঁলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনাইছে৷
শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে মহাত্মা জ্যোতিবা ফুলেই সমগ্ৰ জীৱনজুৰি সদায় মহিলাসকলৰ শিক্ষা আৰু তেওঁলোকৰ সবলীকৰণৰ প্ৰতি প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ আছিল৷
সমাজ সংস্কাৰৰ প্ৰতি তেওঁৰ কৰ্তব্যনিষ্ঠাই ভৱিষ্যৎ প্ৰজন্মক প্ৰেৰণা যোগাব৷

Prime Minister's Office
PM pays tribute to Mahatma Jyotiba Phule on his birth anniversary
11 APR 2021 8:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tribute to the great social reformer, thinker, philosopher and writer Mahatma Jyotiba Phule on his birth anniversary.
Shri Modi said that Mahatma Jyotiba Phule remained committed to education of women and their empowerment throughout his life.
His devotion to social reforms will be a source of inspiration for coming generations, added the Prime Minister.