প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ঢাকাত উপস্থিত প্ৰধানমন্ত্ৰী
26 MAR 2021 2:10PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্বেইখ হাছিনাৰ আমন্ত্ৰণ ৰক্ষা কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী বাংলাদেশত উপস্থিত হৈছে৷ এয়া এক ঐতিহাসিক ভ্ৰমণ, কিয়নো এইবাৰ শ্বেইখ মুজিবুৰ ৰহমানৰ জন্ম বাৰ্ষিকী উপলক্ষে মুজিব বৰ্ষ; ভাৰত আৰু বাংলাদেশৰ কুটনৈতিক সম্পৰ্ক স্থাপনৰ ৫০তম বৰ্ষপূৰ্তি আৰু বাংলাদেশৰ স্বাধীনতা যুদ্ধৰ ৫০তম বৰ্ষপূৰ্তি উদযাপন কৰিছে৷
এই উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্বেইখ হাছিনা আৰু তেওঁৰ কেবিনেটৰ মন্ত্ৰীবৰ্গই প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীক হজৰত শ্বাহজালাল আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় বিমানবন্দৰত আদৰণি জনায়৷
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ সন্মানাৰ্থে ১৯জাই গুলী ফুটুৱাৰ লগতে সেনাই অভিবাদন জনায়৷

Prime Minister's Office
Arrival of Prime Minister to Dhaka
26 MAR 2021 2:10PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi arrived in Dhaka for his visit to Bangladesh at the invitation of Prime Minister Sheikh Hasina. This is the historic visit to celebrate Mujib Borsho- the birth centenary of Sheikh Mujibur Rahman ; 50 years of the establishment of diplomatic ties between India and Bangladesh; and 50 years of Bangladesh’s war of liberation.
In a special gesture, Prime Minister Sheikh Hasina and Ministers from her cabinet welcomed Prime Minister Modi at the Hazrat Shahjalal International Airport.
A salute of 19 guns and Guard of honour were accorded to Prime Minister Shri Narendra Modi.