প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ধাকাদা থুংবা
26 MAR 2021 2:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রধান মন্ত্রী শৈখ হাসিনানা বার্তোন তৌরখিবা বঙ্গলাদেশকী খোঙচৎতা ধাকা য়ৌখ্রে। হায়রিবা অসি শৈখ মুজিবুর রাহমনগী চহি চা শুবা মপোক কুমোনগী নিংশিং থৌরম- মুজিব বোর্শো পাংথোকপা; ভারত অমসুং বঙ্গলাদেশকী মরক্তা দিপ্লোমেতিক ওইবা মরী লিংখৎখিবা চহি ৫০শুবা; বঙ্গলাদেশকী নিংতম লানগী চহি ৫০শুবগী থৌরম পাংথোকপগী পুৱারী ওইরগদবা খোঙচৎ অমনি।
য়াম্না অখন্নবা থৌগল উৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রী শৈখ হাসিনা অমসুং মহাক্কী মন্ত্রীমন্দলগী মিনিস্তরশিংনা প্রধান মন্ত্রী মোদীবু হাজ্রাত শাহজালাল ইন্তর্নেস্নেল এয়রপোর্ত্তা হরাও তয়াম্না ওকখি।
১৯ গন্স অমসুং গার্দ ওফ ওনরগী ইকাই খুম্নবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা পীখি।

Prime Minister's Office
Arrival of Prime Minister to Dhaka
26 MAR 2021 2:10PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi arrived in Dhaka for his visit to Bangladesh at the invitation of Prime Minister Sheikh Hasina. This is the historic visit to celebrate Mujib Borsho- the birth centenary of Sheikh Mujibur Rahman ; 50 years of the establishment of diplomatic ties between India and Bangladesh; and 50 years of Bangladesh’s war of liberation.
In a special gesture, Prime Minister Sheikh Hasina and Ministers from her cabinet welcomed Prime Minister Modi at the Hazrat Shahjalal International Airport.
A salute of 19 guns and Guard of honour were accorded to Prime Minister Shri Narendra Modi.