ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଅୟା ବୈକୁଣ୍ଡ ସ୍ଵାମୀକଲଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
12 MAR 2021 7:10PM by PIB Bhubaneswar
ଅୟା ବୈକୁଣ୍ଡ ସ୍ଵାମୀକଲଙ୍କ ଜନ୍ମ ବାର୍ଷିକୀରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ ମାଧ୍ୟମରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ଉନବିଂଶ ଶତାବ୍ଦୀର ମହାନ ଚିନ୍ତକ ଏବଂ ସାମାଜିକ ସଂସ୍କାରକ ଅୟା ବୈକୁଣ୍ଡ ସ୍ଵାମୀକଲଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ଜନ୍ମ ବାର୍ଷିକୀରେ ମୁଁ ମୋର ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଉଛି । ତାଙ୍କର ଶିକ୍ଷା ସମାଜକୁ ସାମାଜିକ ପ୍ରତିବନ୍ଧକ ତଥା ଲୋକମାନଙ୍କୁ ଏକଜୁଟ ହୋଇ ରହିବାରେ ସାହାଯ୍ୟ କରିଛି । ସମାନତା ଉପରେ ତାଙ୍କର ଗୁରୁତ୍ୱ ଆମକୁ ପ୍ରେରଣା ଦେଇ ଚାଲିଛି” ।

Prime Minister's Office
PM pays respect to Ayya Vaikunda Swamikal
12 MAR 2021 7:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid his respects to Ayya Vaikunda Swamikal on his birth anniversary, today.
In a tweet, the Prime Minister said, "On his birth anniversary, I pay my respects to Ayya Vaikunda Swamikal, a great thinker and social reformer of the 19th century. His teachings helped society overcome social barriers and united people. His emphasis on equality continues to inspire us".