রেলৱে মন্ত্রালয়
শ্রী পিয়ুশ গোয়লনা ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুৎথাংদা তনকপুর-দিল্লী-তনকপুর পুর্নগিরি জন শতবতি এক্সপ্রেস স্পিসিয়েল ত্রেন লমথাখ্রে
ত্রেন অসিনা তনকপুর নেস্নেল কেপিতেলগা শম্নহল্লগনি অমসুং উত্তরখন্দদা শেল-থুমগী ফিভম ফগৎহনবা ঙম্লগনি
মফম অমগা মফম অমগা শম্নহনবা হেনগৎলকপা অসিনা পুর্নগিরি লাইশঙ অসিদা লাক্লিবা পিলগ্রিমশিং অসিদা চাওনা কান্নবা পীরগনি
26 FEB 2021 4:01PM by PIB Imphal
রেলৱেজ, কম্মর্জ অমসুং ইন্দস্ত্রী অমসুং কঞ্জুমর এফিয়র্স, ফুদ অমসুং পব্লিক দিস্ত্রিব্যুসনগী কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী পিয়ুশ গোয়লনা ঙসি ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুৎথাংদা কেন্দ্রগী মহৈ-মশিংগী মন্ত্রী দা. রামেশ পোখ্রিয়াল ‘নিশঙ্ক’ অমসুং অতোপ্পা মশক নাইবা মীওইশিংনা শরুক য়ারিবা থৌরম অসিদা তনকপুর-দিল্লী জে.এম. স্পিসিয়েল ত্রেন লমথাখ্রে৷
থৌরম অসিদা ৱা ঙাংলদুনা অনৌবা, সেফ ওইবা, এল.ঐচ.বি. কোচ পুর্নগিরি জন শতবতি ত্রেন শিজিন্নরকপা অসিনা মফম অসিদা তুরিজম চাওখৎহল্লগনি অমসুং মফম অমগা মফম অমগা শমজিন্নহনবা হেনগৎলগনি হায়না ইকাই খুম্নরবা মন্ত্রী শ্রী পিয়ুশ গোয়লনা ফোংদোকখ্রে৷ পিলিভিত-দিল্লী রুত ইলেক্ত্রিফিকেসন তৌবগী থবক মপুং ফানা লোইশিনখ্রে, তনকপুর-পিলিভিত রুতসু মপুং ফানা লোইশিনখ্রে, সি.আর.এস. ইন্সপেক্সন খক্তমক ঙাইদুনা লৈরি, অথুবা মতমদা রুত অসিগী মফম পুম্নমক(তনকপুর-দিল্লী) মপুং ফানা ইলেক্ত্রিফাইদ তৌরগনি হায়না মন্ত্রী অসিনসু ফোংদোকখ্রে৷ উত্তরখন্দ রাজ্য অসিদা হৌজিক হৌজিক পাংথোক্লিবা তোঙান তোঙানবা রেলৱে প্রোজেক্তশিং অসিগী মতাংদসু মহাক্না হায়খ্রে৷ রেল প্রোজেক্তশিং অসিগী বদজেৎ এলোকেসন অসি চাং ৱাংনা হেনগৎলকখ্রে৷ উত্তরখন্দ রাজ্য অসিদা অনৌবা মওং অমদা চাওখৎপা পুরক্লি৷
ত্রেন অসিনা তনকপুর নেস্নেল কেপিতেলগা শম্নহল্লগনি অমসুং উত্তরখন্দদা শেল-থুমগী ফিভম ফগৎহনবা ঙম্লগনি৷ মফম অমগা মফম অমগা শম্নহনবা হেনগৎলকপা অসিনা পুর্নগিরি লাইশঙ অসিদা লাক্লিবা পিলগ্রিমশিং অসিদা চাওনা কান্নবা পীরগনি৷
ত্রেন অসিগী মরমদা খরা:
ত্রেন নম্বর ০৫৩২৫ ওইরিবা তনকপুর-দিল্লী পুর্নগিরি জন শতবতি এক্সপ্রেস দেল্লী স্পেসিয়েল ত্রেন অসি পুং ১১.২৫দা তনকপুর থাদোক্লগনি অমসুং পুং ২১.৩৫দা দিল্লী জে.এন. য়ৌরগনি৷
ত্রেন নম্বর ০৫৩২৬ ওইরিবা দিল্লী জে.এন.-তনকপুর পুর্নগিরি জন শতবতি এক্সপ্রেস ত্রেন অসি পুং ০৬.১০দা দিল্লী থাদোক্লগনি অমসুং পুং ১৬.১০দা তনকপুর য়ৌরগনি৷
মসিগী ত্রেন অসিদা এ.সি. চিয়রকার ২, চিয়র কার কোচ ০৮ অমসুং জেনেরেতর কোচেস অনি য়াওনা পুন্না এল.ঐচ.বি. কোচেস ১২ লৈরগনি৷ মসিনা বনবসা, থতিমা, পিলিভিত, ইজাতনগর, বেরৈলী সিতী, বেরৈলী জে.এন., ভিশারতগঞ্জ, অওনলা, করেনগি, দাফতরা, অসাফপুর, চন্দোসি, রাজা কা সহাসপুর, মোরাদবাদ, অমরোহা, গজরোলা, গার্হ মুখতেস্বর, সিম্বোলি, হাপুর, পিলাখুৱা, ঘাজিয়াবাদ, সাহিববাদ, দিল্লী শাহদরা রুততা স্তোপেজশিং লৈরগনি৷
ঙসিদি মসিগী ত্রেন অসি “ইনোগুরেল স্পিসিয়েল ত্রেন” ওইনা চেল্লি৷

Ministry of Railways
Shri Piyush Goyal Flags off Tanakpur-Delhi-Tanakpur Purnagiri Jan Shatabdi Express Special train through Video Conferencing
The train will connect Tanakpur with National Capital & bring socio economic development in the Uttarakhand
Pilgrims visiting Purnagiri temple shall be benefitted with improved connectivity
26 FEB 2021 4:01PM by PIB Delhi
The Union Minister of Railways, Commerce & Industry and Consumer Affairs, Food & Public Distribution, Shri Piyush Goyal flagged off Tanakpur-Delhi Jn. Special train through video conferencing today along with Union Education Minister, Dr. Ramesh Pokhriyal 'Nishank' and other dignitaries present at the event site.
Speaking on the occasion, Hon'ble Minister Shri Piyush Goyal said that the introduction of new modern, safe, LHB coach Purnagiri Janshatabdi train, will boost tourism and connectivity in the region. The Minister also informed that electrification of Pilibhit- Delhi route was already complete, Tanakpur- Pilibhit route is also complete, only CRS inspection is awaited, soon the entire route (Tanakpur- Delhi) will be fully electrified. He also talked about various Railway projects currently being executed in the State of Uttarakhand. The budget allocations of Rail Projects have been increased manifold. Uttarakhand is witnessing a new wave of development.
The train will connect Tanakpur with National Capital & bring socio economic development in the region. Pilgrims visiting Purnagiri temple shall be benefitted with improved connectivity.
About the Train:
The Train no. 05325 Tanakpur-Delhi Purnagiri Jan Shatabdi Express Daily Special train shall depart from Tanakpur at 11.25 hrs and shall reach Delhi Jn. at 21.35 hrs.
The Train no. 05326 Delhi Jn.- Tanakpur Purnagiri Jan Shatabdi Express train shall depart from Delhi at 06.10 hrs and shall reach Tanakpur at 16.10 hrs.
This train will have total 12 LHB Coaches which includes 2 AC Chaircar, 08 Chair Car coaches & two Generator coaches. It shall have stoppages at Banbasa, Khatima, Pilibhit, Izzatnagar, Bareilly City, Bareilly Jn, Visharatganj, Aaonla, Karengi, Daftara, Asafpur, Chandausi, Raja Ka Sahaspur, Moradabad, Amroha, Gajraula, Garh Mukteshwar, Simbhauli, Hapur, Pilakhua, Ghaziabad, Sahibabad, Delhi Shahdara enroute in both directions.
Today, this train is being run as “Inaugural Special Train”.