|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগী অপদেৎ - ৪০নি শুবা নুমিৎ
কোবিদ ১৯ বেক্সিনগী দোজ করোর ১.২৩ হেন্না কাপখ্রে ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা বেক্সিন দোজ লাখ ২.০১ কাপখ্রে; ঐচ.সি.দবল্যু. ৮৩,৩৫৪ ঙসি অনিশুবা দোজকী বেক্সিন কাপখ্রে
24 FEB 2021 7:33PM by PIB Imphal
লৈবাক অসিদা হেল্থকিয়র অমসুং ফ্রন্তলাইন ৱার্করশিংদা কাপখিবা কোবিদ-১৯ বেক্সিন দোজশিংগী অপুনবা মশিং অসি ঙসি করোর ১.২৩ য়ৌখ্রে।
প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা সেসন ২,৬৩,২২৪গী খুত্থাংদা বেক্সিন দোজ ১,২৩,৬৬,৬৩৩ কাপখ্রে।
মসিদা অহানবা দোজ কাপখিবা ঐচ.সি.দবল্যু. ৬৫,২৪,৭২৬ অমসুং অনিশুবা দোজ কাপখিবা ঐচ.সি.দবল্যু. ১৪,৮১,৭৫৪ লোইননা এফ.এল.দবল্যু ৪৩,৬০,১৫৩ (অহানবা দোজ) য়াওখি। অমরোমদনা ২০২১গী জনুৱারী ১৬তা লৈবাক শিনবা থুংনা বেক্সিনেসন দ্রাইভ রোল আউৎ তৌখি, এফ.এল.দবল্যু.গী বেক্সিনেসন্না ২০২১গী ফেব্রুৱারী ২দগী হৌখি।
হেল্থকিয়র ৱার্করশিং (ঐচ.সি.দবল্যু.শিং)
ফ্রন্তলাইন ৱার্করশিং (এফ.এল.দবল্যু.শিং)
১st Dose
২nd Dose
১st Dose
৬৫,২৪,৭২৬
১৪,৮১,৭৫৪
৪৩,৬০,১৫৩
লৈবাক শিনবা থুংনা পাঙথোকপা কোবিদ১৯গী বেক্সিনেসন প্রোগ্রামগী নিফুশুবা নুমিৎ অসিগী নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা পুন্না বেক্সিন দোজ ২,০১,০৩৫ কাপখ্রে। প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না, মসিগী মনুংদা বেনিফিসরী ১,১৭,৬৮১দা অহানবা দোজ কাপখ্রে অমসুং ঐচ.সি.দবল্যু. ৮৩,৩৫৪দা অনিশুবা দোজ কাপখ্রে। অরোইবা রিপোর্ত ঙসি নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফংগনি।
ঙসিগী নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা সেসন ৮,৮৬৮ পাঙথোকখ্রে।
মশিং
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
অপুনবা দোজশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
৫,৬৪৪
২,১১৮
৭,৭৬২
২
অন্ধ্র প্রদেশ
৪,৫৭,৭৩৭
১,১৬,২৭৫
৫,৭৪,০১২
৩
অরুনাচল প্রদেশ
২২,৪৩৩
৫,৪৯৭
২৭,৯৩০
৪
অসাম
১,৭৭,১২৫
১৫,২৩৩
১,৯২,৩৫৮
৫
বিহার
৫,৩৪,১১৬
৫৯,৭৯৩
৫,৯৩,৯০৯
৬
চান্দিগর
১৭,২৫৬
১,৩০৬
১৮,৫৬২
৭
ছত্তিসগর
৩,৬১,৬৬৯
৩৬,৩৮০
৩,৯৮,০৪৯
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
৫,০৪৭
২৬৬
৫,৩১৩
৯
দামন অমসুং দীয়ু
১,৮০৮
২৫৪
২,০৬২
১০
দিল্লী
৩,৩৭,০৮০
২৫,১১০
৩,৬২,১৯০
১১
গোৱা
১৬,৭৪১
১,৫৫৯
১৮,৩০০
১২
গুজরাত
৮,৩০,০৯৮
৭৯,৯৬৬
৯,১০,০৬৪
১৩
হরিয়ানা
২,১৬,৪১০
৫৪,৮২২
২,৭১,২৩২
১৪
হিমাচল প্রদেশ
৯৮,৮৭৯
১২,৮১৮
১,১১,৬৯৭
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
২,১৭,৯১০
১০,২৮৫
২,২৮,১৯৫
১৬
ঝার্খন্দ
২,৭১,৮৫১
১৬,৬১৪
২,৮৮,৪৬৫
১৭
কর্নাতকা
৫,৮১,৯৬৫
১,৭৩,১৯৪
৭,৫৫,১৫৯
১৮
কেরেলা
৪,২১,২৯৮
৬৮,১৯৭
৪,৮৯,৪৯৫
১৯
লদাখ
৭,৩৬৮
৬১১
৭,৯৭৯
২০
লক্ষদীপ
২,৩৪৪
৬৩৯
২,৯৮৩
২১
মধ্য প্রদেশ
৬,৪৫,১২২
৪৫,৬১৮
৬,৯০,৭৪০
২২
মহারাস্ত্র
৯,৬৪,৭২৭
৯৩,৪০৯
১০,৫৮,১৩৬
২৩
মনিপুর
৪৫,৪৩৩
২,১৬৪
৪৭,৫৯৭
২৪
মেঘালয়
২৮,২৩৮
১,২০০
২৯,৪৩৮
২৫
মিজোরাম
১৮,৪৮৫
৩,৯১২
২২,৩৯৭
২৬
নাগালেন্দ
২৬,৪৯৩
৫,০৪৭
৩১,৫৪০
২৭
ওরিশা
৪,৪৭,৭৯৭
১,৩১,২২৬
৫,৭৯,০২৩
২৮
পুদুচেরী
৯,৪৩৬
১,০২৩
১০,৪৫৯
২৯
পঞ্জাব
১,৩৯,৩০৫
২৭,৩৮৮
১,৬৬,৬৯৩
৩০
রাজস্থান
৭,৮৩,২০৫
৯৭,০০২
৮,৮০,২০৭
৩১
সিক্কিম
১৫,৭০২
১,০৫২
১৬,৭৫৪
৩২
তামিল নাদু
৩,৬৮,০৪৬
৪৫,৭৬২
৪,১৩,৮০৮
৩৩
তেলঙ্গনা
২,৮১,৫০৯
১,০৬,৫৫৭
৩,৮৮,০৬৬
৩৪
ত্রিপুরা
৮৬,২৭৪
১৬,৩৯১
১,০২,৬৬৫
৩৫
উত্তর প্রদেশ
১১,৪০,৭৫৪
৮৬,০২১
১২,২৬,৭৭৫
৩৬
উত্তরাখন্দ
১,৩৬,০৫৮
১১,২৪২
১,৪৭,৩০০
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
৭,৪৬,৪৩৭
৮৮,৫৮৯
৮,৩৫,০২৬
৩৮
অতোপ্পশিং
৪,১৭,০৭৯
৩৭,২১৪
৪,৫৪,২৯৩
অপুনবা
১,০৮,৮৪,৮৭৯
১৪,৮১,৭৫৪
১,২৩,৬৬,৬৩৩
কোবিদ১৯ বেক্সিনেসনগী নিফুশুবা নুমিৎ অসিগী নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা বেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপ্পগা মরী লৈননা এ.ই.এফ.আই. ৭ অমসুং বেক্সিনগী অনিশুবা বেক্সিন কাপ্পগা মরী লৈনবা এ.ই.এফ.আই.গী কেস ৩ রিপোর্ত তৌরকখ্রে।

Ministry of Health and Family Welfare
Update on COVID-19 Vaccination- Day 40
More than 1.23 Cr COVID19 vaccine doses administered
2.01 L vaccine doses given till 6 pm today; 83,354 HCWs received second dose of vaccine today
24 FEB 2021 7:33PM by PIB Delhi
The cumulative number of COVID19 vaccine doses administered to healthcare and frontline workers has crossed 1.23 crore today in the country.
A total of 1,23,66,633 vaccine doses have been given through 2,63,224 sessions, as per the provisional report till 6 pm today.
These include 65,24,726 HCWs who have taken the 1st dose and 14,81,754 HCWs who have taken the 2nd dose, along with 43,60,153 FLWs (1st dose). While the countrywide vaccination drive was rolled out on 16th Jan 2021, vaccination of the FLWs started from 2nd Feb 2021.
Health Care Workers (HCWs)
Front Line Workers (FLWs)
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
65,24,726
14,81,754
43,60,153
Total 2,01,035 vaccine doses were given till 6 pm today, the fortieth day of nationwide COVID19 vaccination. Out of which, 1,17,681 beneficiaries were vaccinated for 1st dose and 83,354 HCWs received 2nd dose of vaccine as per the provisional report. Final reports would be completed for the day by late tonight.
8,868 sessions were held till 6 pm today.
S.
No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1st Dose
2nd Dose
Total Doses
1
A & N Islands
5,644
2,118
7,762
2
Andhra Pradesh
4,57,737
1,16,275
5,74,012
3
Arunachal Pradesh
22,433
5,497
27,930
4
Assam
1,77,125
15,233
1,92,358
5
Bihar
5,34,116
59,793
5,93,909
6
Chandigarh
17,256
1,306
18,562
7
Chhattisgarh
3,61,669
36,380
3,98,049
8
Dadra & Nagar Haveli
5,047
266
5,313
9
Daman & Diu
1,808
254
2,062
10
Delhi
3,37,080
25,110
3,62,190
11
Goa
16,741
1,559
18,300
12
Gujarat
8,30,098
79,966
9,10,064
13
Haryana
2,16,410
54,822
2,71,232
14
Himachal Pradesh
98,879
12,818
1,11,697
15
Jammu & Kashmir
2,17,910
10,285
2,28,195
16
Jharkhand
2,71,851
16,614
2,88,465
17
Karnataka
5,81,965
1,73,194
7,55,159
18
Kerala
4,21,298
68,197
4,89,495
19
Ladakh
7,368
611
7,979
20
Lakshadweep
2,344
639
2,983
21
Madhya Pradesh
6,45,122
45,618
6,90,740
22
Maharashtra
9,64,727
93,409
10,58,136
23
Manipur
45,433
2,164
47,597
24
Meghalaya
28,238
1,200
29,438
25
Mizoram
18,485
3,912
22,397
26
Nagaland
26,493
5,047
31,540
27
Odisha
4,47,797
1,31,226
5,79,023
28
Puducherry
9,436
1,023
10,459
29
Punjab
1,39,305
27,388
1,66,693
30
Rajasthan
7,83,205
97,002
8,80,207
31
Sikkim
15,702
1,052
16,754
32
Tamil Nadu
3,68,046
45,762
4,13,808
33
Telangana
2,81,509
1,06,557
3,88,066
34
Tripura
86,274
16,391
1,02,665
35
Uttar Pradesh
11,40,754
86,021
12,26,775
36
Uttarakhand
1,36,058
11,242
1,47,300
37
West Bengal
7,46,437
88,589
8,35,026
38
Miscellaneous
4,17,079
37,214
4,54,293
Total
1,08,84,879
14,81,754
1,23,66,633
7 AEFIs have been reported related to 1st dose vaccination and 3 cases of AEFI have been related to 2nd dose of vaccination till 6 PM on the fortieth day of COVID19 vaccination.