Election Commission
Bye Election to the Karnataka Legislative Council by the members of Legislative Assembly (MLAs)
18 FEB 2021 2:36PM by PIB Delhi
There is one casual vacancy in the Karnataka Legislative Council by the members of Legislative Assembly. The details of the vacancy are as follows:
Name of Member
Nature of election
Cause of vacancy
Term up to
S. L. Dharmegowda
By MLAs
Death
on 28.12.2020
17.06.2024
2. The Commission has decided to hold a bye-election to the Karnataka Legislative Council by the members of the Legislative Assembly to fill the above mentioned vacancy as per the following schedule:
S. No.
Events
Dates
1.
Issue of Notification
25th February, 2021 (Thursday)
1.
Last Date of making nominations
04th March, 2021 (Thursday)
1.
Scrutiny of nominations
05th March, 2021 (Friday)
1.
Last date for withdrawal of candidatures
08th March, 2021 (Monday)
1.
Date of Poll
15th March, 2021 (Monday)
1.
Hours of Poll
09:00 am to 04:00 pm
1.
Counting of Votes
15th March, 2021 (Monday) at 05:00 pm
1.
Date before which election shall be completed
18th March, 2021 (Thursday)
3. Broad Guidelines to be followed during entire election process for all persons: -
I. Every person shall wear face mask during every election related activity
II. At the entry of hall/ room/ premises used for election purposes:
(a) Thermal Scanning of all persons shall be carried out
(b) Sanitizer shall be made available at all locations
III. Social distancing shall be maintained as per the extant COVID-19 guidelines of the State Govt. and Ministry of Home Affairs.
4. The Chief Secretary, Karnataka is being directed to depute a senior officer from the State to ensure that the extant instructions regarding COVID-19 containment measures are complied with while making arrangements for conducting the election.

ইলেক্সন কমিসন
মেম্বরর্স ওফ লেজিস্লেতিব এসেমব্লী (এম.এল.এ.শিং)না কর্নাতকা লেজিস্লেতিব কাউন্সিলদা মরক্কী মীখল
18 FEB 2021 2:36PM by PIB Imphal
মেম্বরর্স ওফ লেজিস্লেতিব এসেমব্লী (এম.এল.এ.শিং)গী কর্নাতকা লেজিস্লেতিব কাউন্সিলদা অহাংবা অমা লৈরে। অহাংবা অসিগী অকুপ্পা মরোল মখাদা পীরি:
মেম্বরগী মমিং
মীখলগী মখল
ফম হাংখিবগী মরম
তর্ম লোয়বগী মতম
এস. এল. ধার্মেগৌদা
এম.এল.এ.শিং
২৮.১২.২০২০দা লৈখিদবা
১৭.০৬.২০২৪
২. কম্মিসন্না মখাদা পীরিবা সেদ্যুল অসিগী মতুং ইন্না মথক্তা পনখ্রিবা অহাংবশিং অসি মেনশিন্নবা মেম্বরর্স ওফ লেজিস্লেতিব এসেমব্লীগী কর্নাতকা লেজিস্লেতিব কাউন্সিলদা মরক্কী মীখল অমা পাংথোক্নবা ৱারেপ লৌখ্রে: -
মশিং
থৌরম
তাং
১
নোতিফিকেসন থোকপা
ফেব্রুৱারী ২৫, ২০২১ (শগোলশেন)
২
মীরেপ-চে পীশিনবগী অরোয়বা নুমিৎ
মার্চ ০৪, ২০২১ (শগোলশেন)
৩
মীরেপ-চে য়েংশিনবা নুমিৎ
মার্চ ০৫, ২০২১ (ইরাই)
৪
মীরেপ-চে লৌথোকপগী অরোয়বা নুমিৎ
মার্চ ০৮, ২০২১ (নিংথৌকাবা)
৫
মীখলগী নুমিৎ
মার্চ ১৫, ২০২১ (নিংথৌকাবা)
৬
মীখল পাংথোকপগী পুংফম
অয়ুক্কী পুং ৯দগী নুংথিলগী পুং ৪ ফাওবা
৭
ভোৎ মশিং থীবা
মার্চ ১৫, ২০২১ (নিংথৌকাবা)গী নুংথিল পুং ৫
৮
নুমিৎ অসিগী মমাংদা মীখল পাংথোকপা লোয়শিনগদবনি
মার্চ ১৮, ২০২১ (শগোলশেন)
৩. মীপুম খুদিংমক্না মীখলগী থবক থৌরম মনুংদা ঙাক্না চৎকদবা গাইদলাইনশিং: -
I. মীখলগা মরী লৈনবা থবক থৌরমশিংদা মীপুম খুদিংমক্না ফেস মাস্ক উপকদবনি
II. মীখলগা মরী লৈননা শিজিন্নবা হোল/কা/মফমশিংগী চংফমদা:
(a) মীওই খুদিংমক্কী থর্মেল স্কেনিং তৌবা:
(b) মফম পুম্নমক্তা সেনিতাইজর ফংহনবা
III. রাজ্য সরকার অমসুং গৃহ মন্ত্রালয়গী কোবিদ-১৯ গাইদলাইনশিংগী মতুং ইন্না সোসিএল দিস্তেন্সিং থম্বা
৪. কর্নাতকাগী চীফ সেক্রেতরীদা মরক্কী মীখল পাংথোক্নবা শিল-লাংবগা লোইননা কোবিদ-১৯ লাকশিন্নবগী চেকশিল থৌরাংশিংগী ঙাক্না চৎহন্নবা রাজ্য সরকারগী মকোক থোংবা ওফিসার অমা খন্নবসু য়াথং পীখ্রে।
…