রেলৱে মন্ত্রালয়
ত্রেন সর্বিসতা পেসেঞ্জরশিং মপুং ফানা মহৌশাগী ফিবম হঞ্জিনবগী মতাংদা শেংদোকপা
13 FEB 2021 3:25PM by PIB Imphal
এপ্রিলদগী ত্রেন সর্বিসতা পেসেঞ্জরশিং মপুং ফানা মহৌশাগী ফিবম হঞ্জিনবগী মতাংদা রিপোর্ত ময়াম অমা মেদিয়াদা লাক্লি।
মসিগী মতাংদা নুমিৎ খরনি অসিদা লেপ্পা লৈতনা মেদিয়াদা শেংদোক্তুনা লাক্লি। মসিদা অমুক হন্না হায়রি মদুদি ত্রেন সর্বিসতা পেসেঞ্জরশিং মপুং ফানা মহৌশাগী ফিবম হঞ্জিনবগী অকক্নবা তারিক অমা লৈত্রী।
রেলৱেজনা তপ্না-তপ্না হাপচিন্দুনা ত্রেন সর্বিসকী মশীং হেনগৎতুনা লাক্লি।
হান্ননা ত্রেন ৬৫% হেনবা অমদি চেনবা হৌখ্রে। জানুৱারী খক্তদা ২৫০ হেন্না হাপকৎলি। তপ্না-তপ্না হেন্না হাপখিগনি।
শিল্লিবা পুম্বা চেকশিনবা অমা মথৌ তাই অমসুং থৌবু হাপ্লিবশিং অসিদি শিন্দ্রি।
অপুম্বনা স্পেকুলেসন তৌনবা হায়জরি। মেদিয়া অমসুং মীয়াম্না অসিগুম্বা ৱারেপশিং অসি লৌবদা হেন্না খঙলি।

Ministry of Railways
Clarification about resumption of full passenger train services
13 FEB 2021 3:25PM by PIB Delhi
There have been a series of reports in the media about resumption of full passenger train services from a given April date.
Clarification is constantly being given to the media about it for last few days. It is being reiterated again that no such date has been fixed for resumption of all passenger trains operations.
Railways has been increasing the number of train services in a graded manner.
Already more than 65% trains are running. More than 250 plus were added in January alone. More will be added gradually.
All factors need to be taken care off and inputs of all stake holders are to be factored.
All are requested to avoid speculation. Media and public will be duly informed as and when such a decision is taken.