লো অমসুং জস্তিস মন্ত্রালয়
রাস্ত্রপতিনা শ্রীমতি পুস্পা বিরেন্দ্র গনেরিৱালা বোম্বে হায় কোর্তকী এদিসনেল জজ ওইনা হাপখ্রে
13 FEB 2021 10:10AM by PIB Imphal
ভারত সংবিধানগী আর্তিকল ২২৪গী ক্লোজ(১)না পীরিবা শক্তি শীজিন্নদুনা ভারতকী রাস্ত্রপতিনা চহি অমগী ওইনা ফেব্রুৱারি ১৩, ২০২১দগী শ্রীমতি পুস্পা বিরেন্দ্র গনেরিৱালা বোম্বে হায় কোর্তকী এদিসনেল জজ ওইনা হাপখ্রে। মসিগী মতাংদা ঙরাং লো অমসুং জজতিস মিনিস্ত্রিগী জজতিস দিপার্তমেন্তনা নোতিফিকেসন অমা থোকখ্রে।
শ্রীমতি পুস্পা বিরেন্দ্র গনেরিৱালা দিস্ত্রিক জজ ওইনা ওক্তোবর ২৬,২০০৭দা জুদিসিএল সর্বিসতা চঙখি অমসুং মহাক মহারাস্ত্রাগী তোঙান-তোঙানবা কোর্তশিংদা জুদিসিএল ওফিসার ওইখি। মহাক মহারাস্ত্রা জুদিসিএল একাদেমি অমসুং ইন্দিয়ান মেদিতেসন সেন্তর এন্দ ত্রেনিং ইন্সতিতুৎ, উত্তানগী রেজিস্তার(ভিজিলেন্স) অমসুং বোম্বে হায় কোর্তকী রেজিস্তার জেনেরেল ওইনশু থবক তৌখি। ফেব্রুৱারি ১৩, ২০১৯দগী চহি অনিগী ওইনা মহাক বোম্বে হায় কোর্তকী এদিসনেল জজ ওইনা হাপখি।

Ministry of Law and Justice
President appoints Smt. Pushpa Virendra Ganediwala as Additional Judge of Bombay High Court
13 FEB 2021 10:10AM by PIB Delhi
The President of India, in exercise of the power conferred by clause (1) of Article 224 of the Constitution of India, appointed Smt. Pushpa Virendra Ganediwala, to be an Additional Judge of the Bombay High Court for a period of one year with effect from 13 th February, 2021. A notification in this regard has been issued by Department of Justice, Ministry of Law & Justice yesterday. Smt. Justice Pushpa Virendra Ganediwala, joined the Judicial Service as direct District Judge on 26.10.2007 and she served as Judicial Officer in various courts in Maharashtra State. She also worked as Joint Director, Maharashtra Judicial Academy & Indian Mediation Centre and Training Institute, Uttan; as Registrar (Vigilance) and as Registrar General, High Court of Bombay. She was appointed as Additional Judge of Bombay High Court for a period of two years with effect from 13.02.2019.