হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগী অপদেৎ - ২৬নি শুবা নুমিৎ
কোবিদ ১৯ ঙাকথোক্নবা বেনিফিসরী লাখ ৬৮.২৬ বেক্সিন কাপখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা বেনিফিসরী ২,১৫,১৩৩ বেক্সিন কাপখ্রে
10 FEB 2021 7:38PM by PIB Imphal
কোবিদ ১৯গী ঙাকথোক্নবা বেক্সিন কাপখিবা হেল্থকিয়র অমসুং ফ্রন্তলাইন ৱার্করশিংগী মথং মথং হেনগৎলক্লিবা মশিং অসি ঙসি লাখ ৬৮.২৬ য়ৌখ্রে। প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা সেসন ১,৪২,৪৫৫গী খুত্থাংদা বেনিফিসরী ৬৮,২৬,৮৯৮ বেক্সিন কাপখ্রে। মসিদা ঐচ.সি.দবল্যু. ৫৬,৬৫,১৭২ (৫৭.৪%) অমসুং এফ.এল.দবল্যু ১১,৬১,৭২৬ (১৩.২%) য়াওখি।
লৈবাক শিনবা থুংনা পাঙথোকপা কোবিদ১৯গী বেক্সিনেসন প্রোগ্রামগী কুন-তরুকশুবা নুমিৎ ওইরিবা ঙসিগী নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা সেসন পুন্না বেনিফিসরী ২,১৫,১৩৩ বেক্সিন কাপখ্রে। মসিদা ঐচ.সি.দবল্যু. ৫৪,৮৩৪ অমসুং এফ.এল.দবল্যু ১,৬০,২৯৯ য়াওখি। অরোইবা রিপোর্ত ঙসি নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফংগনি। ঙসিগী নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা পাঙথোকখিবা সেসন ৭,৭০৭ শুখ্রে।
ঙসি রাজ্য/য়ু.তি. ৩৩দা কোবিদ বেক্সিনেসন পাঙথোকখ্রে।
মশিং
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
৩৪১৩
২
অন্ধ্র প্রদেশ
৩,৩১,৭৮৬
৩
অরুনাচল প্রদেশ
১৩,৪৮০
৪
অসাম
১,০৯,৮৮৮
৫
বিহার
৪,২২,৮০২
৬
চান্দিগর
৬৯০৩
৭
ছত্তিসগর
২,১২,৪৮০
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
২০৬৭
৯
দামন অমসুং দীয়ু
৯৫৩
১০
দিল্লী
১,৩৭,৮৮৫
১১
গোৱা
৯৯৬১
১২
গুজরাত
৬,০৫,৪৯৪
১৩
হরিয়ানা
১,৮৩,৫২৯
১৪
হিমাচল প্রদেশ
৬৩,২৩৭
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
৭৪,২১৯
১৬
ঝার্খন্দ
১,৪৯,৯৫২
১৭
কর্নাতকা
৪,৬১,৪৭৮
১৮
কেরেলা
৩,২৫,০৭৯
১৯
লদাখ
২৫২৫
২০
লক্ষদীপ
৯২০
২১
মধ্য প্রদেশ
৪,০৯,০১৫
২২
মহারাস্ত্র
৫,৫৯,১৫২
২৩
মনিপুর
১২৯৪৮
২৪
মেঘালয়
৯৭৪৫
২৫
মিজোরাম
১১০৪৬
২৬
নাগালেন্দ
৬,৭২০
২৭
ওরিশা
৩,৫১,০৫৮
২৮
পুদুচেরী
৪৭৭০
২৯
পঞ্জাব
৯১,৪০০
৩০
রাজস্থান
৫,০৪,৫৬৪
৩১
সিক্কিম
৭৬৭৭
৩২
তামিল নাদু
১,৯২,৪৪০
৩৩
তেলঙ্গনা
২,৪৮,৫৭৮
৩৪
ত্রিপুরা
৫২,৫৮৬
৩৫
উত্তর প্রদেশ
৬,৭৩,৫৪২
৩৬
উত্তরাখন্দ
৮৯,৬৩৮
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
৪,১৬,৭৩০
৩৮
অতোপ্পশিং
৬৭,২৩৮
অপুনবা
৬৮,২৬,৮৯৮
রাজ্য/য়ু.তি. ১৩দা রেজিস্তর তৌখিবা হেল্থকিয়র ৱার্করগী ৬৫% হেন্না বেক্সিন কাপখ্রে। মখোয় অদুদি –বিহার, ত্রিপুরা, মধ্য প্রদেশ, ওরিশা, উত্তরাখন্দ, হিমাচল প্রদেশ, লক্ষদীপ, কেরেলা, মিজোরাম, ছত্তিসগর, উত্তর প্রদেশ, অমসুং এন ইথৎ অমসুং রাজস্থান।
রাজ্য/য়ু.তি. তরেৎতা রেজিস্তর তৌখিবা হেল্থকিয়র ৱার্করশিং ৪০% দগী তানা কভর তৌবগী রিপোর্ত তৌরকখ্রে। পঞ্জাব, মেগালয়, চান্দিগর, তামিল নাদু, নাগালেন্দ, মনিপুর অমসুং পুদুচেরীনি।
বেক্সিন কাপখিবা বেনিফিসরীশিংগী মশিং খ্বাইদগী ৱাংনা রিপোর্ত তৌরকখিবা রাজ্য ১০ অদুদি গুজরাত, মধ্য প্রদেশ, মহারাস্ত্র, কর্নাতকা, ছত্তিসগর, রাজস্থান, ৱেস্ত বেঙ্গল, ওরিশা, তামিল অমসুং বিহারনি।
হৌজিক ফাওবদা পুন্না মীওই ৩০ হোস্পিতালদা পুখৎখ্রে। মসি বেক্সিন কাপখ্রবা মীওইগী অপুনবগী ০.০০০৪% ওইরি। হোস্পিতালদা পুখৎলকখিবা কেস ৩০গী মনুংদা ১৯ লায়েং চত্থরবা মতুং দিসচার্জ তৌখ্রে অমরোমদা মীওই মাপন শীখ্রে। হৌখিবা পুং ২৪দা অনফলাক্সিস নাবা মীওই অমা পুদুচেরীগী জে.আই.পি.এম.ই.আর.দা পুখৎলকখি অমসুং হৌজিক স্তেবল ওইরে।
ঙসি ফাওবদা পুন্না লৈখিদবা ২৩ রেকোর্দ তৌখ্রে। মসি বেক্সিন কাপখ্রবা মীওইগী অপুনবগী ০.০০০৩% ওইরি। কেস ২৩গী মনুংদা মীওই মাপন হোস্পিতালদা লৈখিদে অমরোমদা লৈখিদবা ১৪না হোস্পিতালদা ওইখিদে হায়না রেকোর্দ তৌরকখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা লৈখিদবগী রিপোর্ত অমত্তা লৈতে।
ঙসি ফাওবদা বেক্সিনেসনগা মরী লৈনবা অরুবা/অকনবা এ.ই.এফ.আই./শীখিবগী কেস অমত্তা লৈতে।

Ministry of Health and Family Welfare
Update on COVID-19 Vaccination- Day 26
68.26 lakh Beneficiaries Vaccinated against COVID19
2,15,133 beneficiaries vaccinated till 6 pm today
10 FEB 2021 7:38PM by PIB Delhi
The cumulative number of healthcare and frontline workers vaccinated against COVID19 has reached 68.26 lakhs today. 68,26,898 beneficiaries were vaccinated through 1,42,455 sessions, as per the provisional report till 6 pm today. These include 56,65,172 HCWs (57.4%) and 11,61,726 FLWs (13.2%).
Total 2,15,133 beneficiaries were vaccinated till 6 pm today, the twenty sixth day of nationwide COVID19 vaccination. These include 54,834 HCWs and 1,60,299 FLWs. Final reports would be completed for the day by late tonight.7,707 sessions were held till 6 pm today.
33 States/UTs conducted the COVID vaccinations today.
S. No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1
A & N Islands
3413
2
Andhra Pradesh
3,31,786
3
Arunachal Pradesh
13,480
4
Assam
1,09,888
5
Bihar
4,22,802
6
Chandigarh
6903
7
Chhattisgarh
2,12,480
8
Dadra & Nagar Haveli
2067
9
Daman & Diu
953
10
Delhi
1,37,885
11
Goa
9961
12
Gujarat
6,05,494
13
Haryana
1,83,529
14
Himachal Pradesh
63,237
15
Jammu & Kashmir
74,219
16
Jharkhand
1,49,952
17
Karnataka
4,61,478
18
Kerala
3,25,079
19
Ladakh
2525
20
Lakshadweep
920
21
Madhya Pradesh
4,09,015
22
Maharashtra
5,59,152
23
Manipur
12948
24
Meghalaya
9745
25
Mizoram
11046
26
Nagaland
6,720
27
Odisha
3,51,058
28
Puducherry
4770
29
Punjab
91,400
30
Rajasthan
5,04,564
31
Sikkim
7677
32
Tamil Nadu
1,92,440
33
Telangana
2,48,578
34
Tripura
52,586
35
Uttar Pradesh
6,73,542
36
Uttarakhand
89,638
37
West Bengal
4,16,730
38
Miscellaneous
67,238
Total
68,26,898
Thirteen States/UT have vaccinated more than 65% of the registered HCWs. These are - Bihar, Tripura, Madhya Pradesh, Odisha, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Lakshadweep, Kerala, Mizoram, Chhattisgarh, Uttar Pradesh, A & N Islands and Rajasthan.
On the other hand, Seven States/UTs have reported less than 40% coverage of registered HCWs. Punjab, Meghalaya, Chandigarh, Tamil Nadu, Manipur, Nagaland and Puducherry.
10 States, who recorded highest number of vaccinations, are Gujarat, Madhya Pradesh, Maharashtra, Karnataka, Chhattisgarh, Rajasthan, West Bengal, Odisha, Tamil Nadu and Bihar.
Total 30 persons have been hospitalized so far. This comprises 0.0004% of the total vaccinations. Of the 30 cases of hospitalization, 19 were discharged after treatment, while nine persons died and two are under treatment. In the last 24 hours, one person who is suffering from Anaphylaxis has been hospitalized at JIPMER, Puducherry and is stable.
Total 23 deaths have been recorded till date. These comprise 0.0003% of the total vaccinations. Of the 23, nine persons died in the hospital while 14 deaths are recorded outside the hospital.
No New Death has been reported in last 24 hours.
No case of serious/severe AEFI/Death is attributable to vaccination, till date.