হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগী অপদেৎ - নুমিৎ ২২
লৈবাক শিনবা থুংনা হেল্থকিয়র ৱার্কর অমসুং ফ্রন্তলাইন ৱার্কর লাখ ৫৬ হেন্না বেক্সিন কাপখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা বেনিফিসরী ২,২০,০১৯ বেক্সিন কাপখ্রে
ঙসি ফাওবদা বেক্সিনেসনগা মরী লৈনবা অরুবা/অকনবা এ.ই.এফ.আই./শীখিবগী কেস অমত্তা লৈতে
06 FEB 2021 7:58PM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা কোবিদ১৯গী মায়োক্তা বেক্সিন কাপখিবা বেনিফিসরীশিংগী অপুনবা মশিং লাখ ৫৬ হেনখ্রে।
প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ২২নি শুবা নুমিৎতা লৈবাক শিনবা থুংনা পাঙথোকপা কোবিদ১৯গী বেক্সিনেসন প্রোগ্রামগী শরুক ওইনা ঙসিগী নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা সেসন ১,১৪,৫৪৮গী খুত্থাংদা হেল্থকিয়র অমসুং ফ্রন্তলাইন ৱার্কর ৫৬,৩৬,৮৬৮ (ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা) বেক্সিন কাপখ্রে। বেক্সিনেসন সেসনশিং অসি ঙসি রাজ্য/য়ু.তি. ৩৫দা পাঙথোকখ্রে।
অপুনবা মশিংগী মনুংদা বেনিফিসরী ৫২,৬৬,১৭৫ না হেল্থকিয়র ৱার্করনি অমসুং ৩,৭০,৬৯৩না ফ্রন্তলাইন ৱার্করশিংনি। ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা বেনিফিসরী ২,২০,০১৯ বেক্সিন কাপখ্রে।
অসিদা হেহৌজিক ফাওবদা পুন্না সেসন ৬৮,৮৩০ পাঙথোকখ্রে। ঙসিগী নুমিদাং পুং ৭ ফাওবা পাঙথোকখিবা সেসন ৫,১৪৩ শুখ্রে।
অরোইবা রিপোর্ত ঙসি নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফংগনি।
ঙসি বেক্সিন কাপখিবা বেনিফিসরীশিংগী অপুনবগী ৮৫%দি রাজ্য ১২ দগী ওইখি।
রাজ্য/য়ু.তি. ১৩দা মখোয়গী রাজ্য/য়ু.তিদা রেজিস্তর তৌখিবা হেল্থকিয়র ৱার্করশিং ৬০% হেন্না কভর তৌবগী রেকোর্দ তৌখ্রে।
নাকল অমরোমদা রাজ্য/য়ু.তি. ১২দা মখোয়গী রাজ্য/য়ু.তিদা রেজিস্তর তৌখিবা হেল্থকিয়র ৱার্করশিং ৪০% দগী তানা কভর তৌবগী রেকোর্দ তৌখ্রে। মখোয় অদুদি – অসাম, দিল্লী, পঞ্জাব, জম্মু অমসুং কাশ্মির, দদ্রা অমসুং নগর হবেলি, লদাখ, তামিল নাদু, চান্দিগর, মেঘালয়, নাগালেন্দ, মনিপুর অমসুং পুদুচেরীনি।
কেন্দ্রগী হকশেল সেক্রেতরীনা ঙসি রাজ্য/য়ু.তি. পুম্নমক্কা লোইননা বেক্সিনেসন দ্রাইভকী ফীভম য়েংশিনখ্রে। রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদা বেক্সিনেসনগী কভরেজ, সেসন অমদা শরুক য়াবা বেনিফিসরী হেনগৎনবা অমসুং বেক্সিন ৱেস্তেজ হন্থহন্নবা য়াথং পীখ্রে।
ঙসিগী নুমিদাং পুং ৬ ফাওবগী প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না হৌজিক ফাওবদা ভারত্তা পাঙথোকখিবা বেক্সিনেসনগী অপুনবা লিস্ত মখাদা পীরি।
মশিং
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
৩১৬১
২
অন্ধ্র প্রদেশ
২,৮৬,৪৩৬
৩
অরুনাচল প্রদেশ
১২,১৪৮
৪
অসাম
৮৫,৫৩৮
৫
বিহার
৩,৬৮,৪১৩
৬
চান্দিগর
৫৬৪৫
৭
ছত্তিসগর
১,৬৭,০৯০
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
১৪০৮
৯
দামন অমসুং দীয়ু
৭০৮
১০
দিল্লী
১,০৩,০১৫
১১
গোৱা
৮২৫৭
১২
গুজরাত
৪,১৭,৪৭৬
১৩
হরিয়ানা
১,৩৯,০৬৮
১৪
হিমাচল প্রদেশ
৫৪,১২৬
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
৪৯,৩১১
১৬
ঝার্খন্দ
৯০,৩৩০
১৭
কর্নাতকা
৩,৮৩,৫৩৭
১৮
কেরেলা
২,৮৯,৭৯২
১৯
লদাখ
১৯৩৫
২০
লক্ষদীপ
৮৩৯
২১
মধ্য প্রদেশ
৩,৪১,৬০২
২২
মহারাস্ত্র
৪,৬৩,০৪৪
২৩
মনিপুর
৮০৯৯
২৪
মেঘালয়
৬৮৪১
২৫
মিজোরাম
১০৯৩৭
২৬
নাগালেন্দ
৪,৫৩৫
২৭
ওরিশা
২,৬৪,২০৫
২৮
পুদুচেরী
৩৫৩২
২৯
পঞ্জাব
৭৫,৮৫৩
৩০
রাজস্থান
৪,১৯,০৫৯
৩১
সিক্কিম
৫৩৫৮
৩২
তামিল নাদু
১,৬৩,৫৯২
৩৩
তেলঙ্গনা
২,০২,০৪৭
৩৪
ত্রিপুরা
৪০,৩১৫
৩৫
উত্তর প্রদেশ
৬,৭৩,৫৪২
৩৬
উত্তরাখন্দ
৭২,৮১৮
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
৩,৫২,৭৪৯
৩৮
অতোপ্পশিং
৬০,৫০৭
ভারত পুম্বা
৫৬,৩৬,৮৬৮
হৌজিক ফাওবদা পুন্না মীওই ২৮ হোস্পিতালদা পুখৎখ্রে। মসিদা বেক্সিন কাপখ্রবা মীওইগী অপুনবগী ০.০০০৫% য়াওরি। হোস্পিতালদা পুখৎলকখিবা কেস ২৮গী মনুংদা ১৯ লায়েং চত্থরবা মতুং দিসচার্জ তৌখ্রে অমরোমদা মীওই মাপন শীখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা নৌনা হোস্পিতালদা পুখৎলকখিবা লৈতে।
ঙসি ফাওবদা পুন্না শীখিবা ২২ রেকোর্দ তৌখ্রে। মসিদা বেক্সিন কাপখ্রবা মীওইগী অপুনবগী ০.০০০৪% য়াওরি। কেস ২২গী মনুংদা মীওই মাপন হোস্পিতালদা শীখি অমরোমদা শীখিবা ১৩না হোস্পিতালদা ওইখিদে হায়না রেকোর্দ তৌরকখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা নৌনা শীখিবগী রিপোর্ত লৈতে।
শীখিবশিং অসি কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগা অমত্তা মরী লৈনদে।
ঙসি ফাওবদা বেক্সিনেসনগা মরী লৈনবা অরুবা/অকনবা এ.ই.এফ.আই./শীখিবগী কেস অমত্তা লৈতে।

Ministry of Health and Family Welfare
Update on COVID-19 Vaccination –Day 22
Over 56 lakh Healthcare and Frontline Workers vaccinated across the country
2,20,019 beneficiaries vaccinated till 6 pm today
No case of serious/severe AEFI/Death attributable to vaccination till date
06 FEB 2021 7:58PM by PIB Delhi
The total number of beneficiaries vaccinated against COVID19 across the country has crossed 56 lakhs.
56,36,868 healthcare and frontline workers were vaccinated through 1,14,548 sessions (till 6 pm) as part of the countrywide COVID-19 vaccination program on Day 22, as per the provisional report till 6 pm today. Vaccination sessions were organized in 35 States/UTs today.
Of the total figure, 52,66,175 beneficiaries were healthcare workers and 3,70,693 were frontline workers. 2,20,019 beneficiaries were vaccinated till 6 pm.
Final reports would be completed for the day by late tonight.
12 States accounts for 85% of the total beneficiaries vaccinated today.
13 States/UTs have recorded more than 60% coverage of the registered healthcare workers in their respective States/UTs.
On the other hand, 12 States/UTs recorded less than 40% coverage of healthcare workers in their respective States/UTs. These are- Assam, Delhi, Punjab, Jammu and Kashmir, Dadra and Nagar Haveli, Ladakh, Tamil Nadu, Chandigarh, Meghalaya, Nagaland, Manipur, and Pudducherry.
The Union Health Secretary reviewed the performance of vaccination drive with all States/UTs today. The States/UTs were advised to improve the vaccination coverage, beneficiary turn-out per session and minimize vaccine wastage.
The following is a cumulative list of vaccinations conducted so far in India, as per provisional report till 6 pm today.
S. No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1
A & N Islands
3161
2
Andhra Pradesh
2,86,436
3
Arunachal Pradesh
12,148
4
Assam
85,538
5
Bihar
3,68,413
6
Chandigarh
5645
7
Chhattisgarh
1,67,090
8
Dadra & Nagar Haveli
1408
9
Daman & Diu
708
10
Delhi
1,03,015
11
Goa
8257
12
Gujarat
4,17,476
13
Haryana
1,39,068
14
Himachal Pradesh
54,126
15
Jammu & Kashmir
49,311
16
Jharkhand
90,330
17
Karnataka
3,83,537
18
Kerala
2,89,792
19
Ladakh
1935
20
Lakshadweep
839
21
Madhya Pradesh
3,41,602
22
Maharashtra
4,63,044
23
Manipur
8099
24
Meghalaya
6841
25
Mizoram
10937
26
Nagaland
4,535
27
Odisha
2,64,205
28
Puducherry
3532
29
Punjab
75,853
30
Rajasthan
4,19,059
31
Sikkim
5358
32
Tamil Nadu
1,63,592
33
Telangana
2,02,047
34
Tripura
40,315
35
Uttar Pradesh
6,73,542
36
Uttarakhand
72,818
37
West Bengal
3,52,749
38
Miscellaneous
60,507
All India
56,36,868
Total 28 persons have been hospitalized so far. This comprises 0.0005% of the total vaccinations. Of the 28 cases of hospitalization, 19 were discharged after treatment, while nine persons died.
There has been no new hospitalization in the last 24 hours.
Total 22 deaths have been recorded till date. These comprise 0.0004% of the total vaccinations. Of the 22, nine persons died in the hospital while 13 deaths are recorded outside the hospital.
No new death has been reported in the past 24 hours.
None of these deaths have been causally linked with COVID-19 vaccination.
No case of serious/severe AEFI/Death is attributable to vaccination, till date.