রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
চেঞ্জ ওফ গার্দ সেরেমোনী হন্দক্কী থাংজ হায়বদি ফেব্রুৱারী ৬তগী মখা চত্থরগনি
04 FEB 2021 9:21PM by PIB Imphal
২০২০গী মার্চ থাদা কোবিদ-১৯না মরম ওইদুনা মখা চত্থখিদ্রবা দি চেঞ্জ ওফ গার্দ সেরেমোনী হন্দক্কী থাংজ হায়বদি ২০২১গী ফেব্রুৱারী ৬তগী মখা চত্থরগনি।
সেরেমোনী অসি মখাদা পীরিবা তাইম সেদ্যুল অসিদা থাংজ খুদিংগী পাংথোক্কনি (সরকারগী ছুতীশিং নত্তনা):
i. ফেব্রুৱারী ৬, ২০২১দগী মার্চ ১৪, ২০২১ ফাওবা – পুং ০৯৪০দগী পুং ১০৪০ ফাওবা
ii. মার্চ ১৫, ২০২১দগী নবেম্বর ১৩, ২০২১ ফাওবা – পুং ০৭৪০দগী পুং ০৮৪০ ফাওবা
iii. নবেম্বর ১৪, ২০২১দগী মার্চ ১৩, ২০২২ ফাওবা - পুং ০৯৪০দগী পুং ১০৪০ ফাওবা
থাংজ খুদিংগী য়াম্লবদা মীওই ১০০বু মাংওইননা তিকেৎ ককপগা লোয়ননা সেরেমোনী অসি য়েংহনবা য়াহনগনি। বুকিং অসি ৱেবসাইৎ https://presidentofindia.nic.in নত্রগা https://rashtrapatisachivalaya.gov.in/ দা তৌবা য়াগনি।

President's Secretariat
Change of Guard Ceremony to resume from this Saturday i.e. February 6
04 FEB 2021 9:21PM by PIB Delhi
The Change of Guard Ceremony, which was discontinued due to Covid-19 in March 2020, will resume from this Saturday i.e. February 6, 2021.
The Ceremony will take place on every Saturday (except on government holidays) as per following time schedule:
i. February 6, 2021 to March 14, 2021 - 0940 hrs to 1040 hrs
ii. March 15, 2021 to November 13, 2021 - 0740 hrs to 0840 hrs
iii. November 14, 2021 to March 13, 2022 - 0940 hrs to 1040 hrs
On every Saturday a maximum 100 people will be allowed to witness the Ceremony with prior booking. Booking can be made online by visiting website https://presidentofindia.nic.in or https://rashtrapatisachivalaya.gov.in/.