রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ভারতকী রাস্ত্রপতি ফেব্রুৱারী ৪দগী ৭ ফাওবা কর্নাতকা অমসুং আন্ধ্র প্রদেশতা চৎকনি
03 FEB 2021 6:09PM by PIB Imphal
ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রী রামনাথ কোবিন্দ ২০২১গী ফেব্রুৱারী ৪দগী ৭ ফাওবা কর্নাতকা অমসুং আন্ধ্র প্রদেশতা চৎলগনি।
২০২১গী ফেব্রুৱারী ৪গী নুমিদাংৱাইরমদা রাস্ত্রপতি বেঙ্গলুরুগীদমক খোংশানগনি। ফেব্রুৱারী ৫, ২০২১দা রাস্ত্রপতিনা বেঙ্গলুরুগী য়েলহনকা এয়র ফোর্স স্তেসনদা পাংথোকপা এরো ইন্দিয়া-২১গী ভেলেদিক্তরি ফঙ্কসন্দা ৱা ঙাংগনি। ফেব্রুৱারী ৬, ২০২১দা জেনরেল থিমায়াগী মমাংঙৈগী য়ুমদা ম্যুজিয়ম অমা হাংদোক্নবা রাস্ত্রপতিনা কর্নাতকাগী কোদাগু জিলাগী মদিকেরিদা চৎকনি। ফেব্রুৱারী ৭, ২০২১দা রাস্ত্রপতিনা বেঙ্গলুরুদা রজিব গান্ধী য়ুনিভর্সিতী ওফ হেল্থ সাইন্সকী ২৩শুবা চহিগী কনভোকেসন্দা শরুক য়াগনি। নুমিৎ অদুমক্তদা মহাক্না নই দিল্লীদা হল্লকতরিঙৈ মাংওইননা আন্ধ্র প্রদেশকী মদনপাল্লেদা সতসং ফাউন্দেসনগী আশ্রম অমসুং সাদুমদা পীপল গ্রুভ স্কুলদসু চৎকনি।

President's Secretariat
President of India to visit Karnataka and Andhra Pradesh from February 4 to 7
03 FEB 2021 6:09PM by PIB Delhi
The President of India, Shri Ram Nath Kovind, will visit Karnataka and Andhra Pradesh from February 4 to 7, 2021.
In the evening of February 4, 2021, the President will leave for Bengaluru. On February 5, 2021, the President will address the valedictory function of the Aero India-21 at the Air Force Station, Yalehanka, Bengaluru. The President will visit Madikeri, Kodagu district of Karnataka on February 6, 2021, to inaugurate a Museum at the erstwhile ancestral house of General Thimayya. On February 7, 2021, the President will grace the 23rd annual convocation of the Rajiv Gandhi University of Health Sciences in Bengaluru. On the same day, he will also visit the Ashram of the Satsang Foundation in Madanapalle and Peepal Grove School at Sadum in Andhra Pradesh, before returning to New Delhi.