Ministry of Environment, Forest and Climate Change
Cleaner Fuel(PNG) Made Available to all identified industrial Units in Delhi
03 FEB 2021 2:03PM by PIB Delhi
The newly formed Commission for Air Quality Management in National Capital Region and its Adjoining Areas took upon the switching over the industrial units in Delhi to cleaner fuels as one of the priority action item.
In this pursuit,1627 industrial units spread across 50 industrial areas in Delhi were identified to switch over to Piped Natural Gas (PNG).Periodic follow-up was conducted with M/s GAIL, IGL and Government of NCT of Delhi.
PNG has now been made available at the doorstep of all these 1627 identified industrial units and 1607 industrial units have already switched over to use of PNG in lieu of more polluting conventional approved fuels. The balance 20 industrial units, which are presently running on LPG, are also expected to be switched over to PNG by the end of February, 2021.
Delhi thus have all its industrial units operating on cleaner fuels.

অকোইবগী ফিভম অমসুং ঊমংগী মন্ত্রালয়
দিল্লীগী মশক খঙদোক্লবা ইন্দস্ত্রিএল য়ুনিৎ পুম্নমক্তা ক্লিনর ফ্যুল (পি.এন.জি.) ফংহনখ্রে
03 FEB 2021 2:03PM by PIB Imphal
নেস্নেল কেপিতেল রিজন অমসুং লোন্নবা মফমশিংদা এয়র ক্বালিতী মেনেজমেন্তগী নৌনা শেমখিবা কম্মিসন্না দিল্লীদা লৈবা ইন্দস্ত্রিএল য়ুনিৎশিংদা ক্লিনর ফ্যুলশিংনা শিন্দোক্তুনা মরু ওইবা খোঙথাং অমা ওইনা লৌখৎখ্রে।
হিরম অসিদা দিল্লীদা লৈবা ইন্দস্ত্রিএল এরিয়া ৫০দা লৈরিবা ইন্দস্ত্রিএল য়ুনিৎ ১৬২৭ পাইপ নেচরেল গ্যাস (পি.এন.জি.) শিন্দোক্নবা খঙদোকখ্রে। এম/এস জি.এ.আই.এল., আই.জি.এল. অমসুং দিল্লী এন.সি.তি.ঈ সরকারগা লোইনা পেরিওদিক ফোলো-অপ পাঙথোকখ্রে।
খঙদোক্লবা ইন্দস্ত্রিএল য়ুনিৎ ১৬২৭ অসিগী থোংজিলদা পি.এন.জি. অসি হৌজিক য়ৌহনবা ঙমখ্রে অমসুং ইন্দস্ত্রিএল য়ুনিৎ ১৬০৭না পোলুসন হেন্না থোকহনবা হান্নগী অয়াবা পীখিবা ফ্যুলশিংগী মহুৎ শিন্দুনা পি.এন.জি. ওইনা শিজিন্নবা হৌখ্রে। লেমহোরিবা ইন্দস্ত্রিএল য়ুনিৎ ২০ অসি হৌজিক এল.পি.জি.না চল্লাইরি অমসুং ২০২১গী ফেব্রুৱারীগী অরোইবা শরুক্তা পি.এন.জি.না মহুৎ শিল্লগনি হায়নসু পান্নরি।
অসুম্না দিল্লীনা মাগী ইন্দস্ত্রিএল য়ুনিৎ পুম্নমক ক্লিনর ফ্যুলশিং শিজিন্নদুনা চল্লাইহল্লি।