সোসিয়েল জস্তিস অমসুং ইম্পৱার্মেন্ত মন্ত্রালয়
এন.বি.সি.এফ.দি.সি.গী তার্গেৎ গ্রুপকী মনুং চনবা হেল্থ কিয়র ৱার্করশিংগী কোবিদ বেক্সিনেসন এদমিনিস্ত্রেসন ত্রেনিং প্রোগ্রাম
02 FEB 2021 5:32PM by PIB Imphal
নেস্নেল বেকৱার্দ ক্লাসেস ফাইনান্স এন্দ দেবেলপমেন্ত কোর্পোরেসন (এন.বি.সি.এফ.দি.সি.)না কো-ফন্দিং বেসিস অমদা নেস্নেল বেকৱার্দ ক্লাসেস ফাইনান্স এন্দ দেবেলপমেন্ত কোর্পোরেসন (এন.বি.সি.এফ.দি.সি.)গী তার্গেৎ গ্রুপকা মনুং চনবা নর্সশিং, মেদিকেল অমদি নর্সিংগী মহৈরোইশিং অমসুং ফার্মাসিস্তশিংদা কোবিদ বেক্সিনেসন এদমিনিস্ত্রেসন ত্রেনিং প্রোগ্রাম (হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়গী গাইদলাইনশিংগী মতুং ইন্না) পাঙথোক্নবা এম/এস এপোল্লো মেদস্কিলস প্রাইবেৎ লিমিতেদকা লোইননা এম.ও.য়ু. অমা খুৎয়েক পীনখ্রে। প্রোগ্রাম অসি হেল্থ কিয়র-ৱার্করশিং লোইননা বেক্সিনেসনগী নেস্নেল প্রোগ্রাম অসি খোঙজেল য়াংশিনহনবদা মতেং পাংনবা অপ-স্কিলিংগী কম্পিতেন্সী লেবেল হেনগৎনবা পান্দমগী লোইননা সেঙ্কসন তৌখি।
কোওপরেসন অসিনা বিহার, দিল্লী, তেলঙ্গনা, তামিল নাদু অমসুং উত্তর প্রদেশ, অথুবদা কোর্স হৌরনি হায়না পান্নরিবা রাজ্যশিং অসিদা ত্রেনী ১০০০গী ত্রেনিং প্রোগ্রামগী সেঙ্কসন তৌখ্রে।
মসিগী ই-পাউ অসি ঙসি লোক সভাদা অইবা পাউখুম ওইনা সোসিএল জস্তিস এন্দ এম্পাৱরমেন্তগী রাজ্য মন্ত্রী শ্রী কৃশন পাল গুর্জরনা পীখিবনি।

Ministry of Social Justice & Empowerment
COVID Vaccination Administration Training Programme for health care workers belonging to target group of NBCFDC
02 FEB 2021 5:32PM by PIB Delhi
The National Backward Classes Finance and Development Corporation (NBCFDC) has signed an MOU with M/s. Apollo Medskills Pvt Ltd. for providing COVID Vaccination Administration training programme (as per guidelines of Ministry of Health and Family Welfare) to Nurses, Medical & Nursing students and Pharmacist belonging to the target group of National Backward Classes Finance and Development (NBCFDC) on a co-funding basis. The programme has been sanctioned with the aim of Up-Skilling the competency level of the health care-workers as well contributing to the national programme of Vaccination under progress.
The Corporation has sanctioned training programme for 1000 trainees in the state of Bihar, Delhi, Telangana, Tamil Nadu and Uttar Pradesh, which are expected to be commenced in due course.
This information was given by Minister of State for Social Justice and Empowerment Shri Krishan Pal Gurjarin a written reply in Lok Sabha today.