য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর শ্রী অমিত শাহনা রিপব্লিক নুমিৎকী ত্রেক্তর রেল্লী মনুংদা খুৎ থোক্নবদা শোকখিবা দিল্লী পুলিসকী থৌনা ফরবা পুলিসমেনশিংগী হকশেলগী ফিবম য়েংশিন্নবা হোস্পিতেলদা চৎখ্রে
“ঙসি হোস্পিতালদা চৎতুনা দিল্লী পুলিসকী থৌনা ফরবা পুলিসমেনশিং উন্নরে অমসুং মখোয়দা য়াম্না থুনা ফবা ওইশনু হায়না নিরি”
“লৈবাক অসিনা থৌনা ফবাশিংগী খুদম লৈবা অসিনা অমসুং দিল্লী পুলিস্না রিপব্লিক নুমিৎকী খুৎ থোক্নবদা মায়োক্নখিবা অসিদা চাওথোকচরি”
28 JAN 2021 8:33PM by PIB Imphal
য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর শ্রী অমিত শাহনা রিপব্লিক দে জানুৱারীগী ২৬ নুমিৎতা ত্রেক্তর রেল্লী মনুংদা খুৎ থোক্নবদা শোকখিবা দিল্লী পুলিসকী থৌনা ফরবা পুলিসমেনশিংগী হকশেলগী ফিবম য়েংশিন্নবা ঙসি হোস্পিতেলদা চৎখ্রে। শ্রী অমিত শাহনা কোনুং অসিগী সুশ্রুতা ত্রাওমা সেন্তর অমসুং তিরাথ্রম হোস্পিতালদা চৎখি অমসুং শোক্লবা পুলিসমেনশিং অসি য়েংশিনখি।
ত্বীত অমদা য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তরনা হায় মদুদি, “ঙসি হোস্পিতালদা চৎতুনা দিল্লী পুলিসকী থৌনা ফরবা পুলিসমেনশিং উন্নরে অমসুং মখোয়দা য়াম্না থুনা ফবা ওইশনু হায়না নিরি”। লৈবাক অসিনা থৌনা ফবাশিংগী খুদম লৈবা অসিনা অমসুং দিল্লী পুলিস্না রিপব্লিক নুমিৎকী খুৎ থোক্নবদা মায়োক্নখিবা অসিদা চাওথোকচরি।
শ্রী অমিত শাহনা শোক্লবা পুলিসমেনশিং অসিগী ইমুং-মনুংশিংগশু উন্নখি।
খুৎ-থোক্নবা অমসুং অমাং-অতা অসি থোকখ্রে অমসুং দিল্লী মফম কয়াদা পুৱারী ওইরবা রেদ ফোর্ত য়াওনা রেল্লী অসিদা য়াওবা মীওইশিংনা পুলিসমেনশিংদা লান্দাখি। হায়রিবা অসি রিপব্লিক দেগী ত্রেক্তর রেল্লী মনুংদা থোকখিবনি অমসুং দিল্লী পুলিস ওফিসর কয়া অমা অমসুং পর্সোন্নেশিং শোকখি।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister Shri Amit Shah visited hospitals to enquire about health of brave policemen of Delhi Police who were injured in the violence during the tractor rally on Republic Day.
"Met brave policemen of Delhi Police today in hospital and wished them a speedy recovery"
"The nation is proud of the example of bravery and restraint presented by Delhi Police in the face of violence that occurred on Republic Day"
28 JAN 2021 8:33PM by PIB Delhi
Union Home Minister Shri Amit Shah visited hospitals today to see the brave policemen of Delhi Police who were injured in the violence during the tractor rally on Republic Day on 26 January. Shri Amit Shah went to Sushruta Trauma Center and Tirathram Hospital in the capital and enquired about the health of injured policemen.
In a tweet, the Union Home Minister said "met the brave policemen of Delhi Police today in hospital and wished them a speedy recovery." The entire nation is proud of the example of bravery and restraint in the face of the violence that took place on Republic Day.
Shri Amit Shah also met the families of the injured policemen.
Violence and sabotage was carried out and policemen were also attacked by the people involved in the rally at several places in Delhi, including the historic Red Fort. This took place during the tractor rally on Republic Day, in which several Delhi Police officers and personnel were injured.