Ministry of Health and Family Welfare
Update on COVID-19 Vaccination-Day 13
More than 28 lakh Healthcare Workers Vaccinated across the country
Nearly 5 lakh beneficiaries vaccinated till 7 pm today
28 JAN 2021 7:56PM by PIB Delhi
The total number of healthcare workers vaccinated against COVID19 till date (the thirteenth day of the vaccination drive) has crossed 28 lakh today.
A total of 28,47,608 beneficiaries were vaccinated through 52,667 sessions, as per the provisional report (till 7 pm today).
4,91,615 beneficiaries were vaccinated through 9,994 sessions till 7 pm today. Final reports would be completed for the day by late tonight.
S. No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1
A & N Islands
2656
2
Andhra Pradesh
1,70,910
3
Arunachal Pradesh
8,651
4
Assam
27,693
5
Bihar
1,06,824
6
Chandigarh
2764
7
Chhattisgarh
62,110
8
Dadra & Nagar Haveli
493
9
Daman & Diu
286
10
Delhi
48,008
11
Goa
2882
12
Gujarat
1,54,234
13
Haryana
1,15,968
14
Himachal Pradesh
18,848
15
Jammu & Kashmir
22,401
16
Jharkhand
24,315
17
Karnataka
2,84,979
18
Kerala
1,06,393
19
Ladakh
818
20
Lakshadweep
746
21
Madhya Pradesh
1,67,838
22
Maharashtra
2,18,030
23
Manipur
2855
24
Meghalaya
3849
25
Mizoram
6728
26
Nagaland
3,973
27
Odisha
1,94,058
28
Puducherry
1813
29
Punjab
50,977
30
Rajasthan
2,44,204
31
Sikkim
1748
32
Tamil Nadu
88,467
33
Telangana
1,46,665
34
Tripura
24,302
35
Uttar Pradesh
2,77,608
36
Uttarakhand
19,517
37
West Bengal
1,84,596
38
Miscellaneous
48,401
Total
28,47,608
The sessions and the number of beneficiaries being vaccinated every day have shown a progressive increase.
13 States and UTs have each vaccinated more than 1 lakh beneficiaries (accounting for 83.31% of the total).
293 AEFIs have been reported till 7 pm on day-13 of the vaccination drive.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগী নুমিৎ-১৩শুবগী অপদেৎ
লৈবাক শিনবা থুংনা হেল্থকিয়র ৱার্কর লাখ ২৮ হেন্না বেক্সিন কাপখ্রে
ঙসি নুমিংদাং পুং ৭ ফাওবদা বেনিফিসরী লাখ ৫গী ময়াদা বেক্সিন কাপখ্রে
28 JAN 2021 7:56PM by PIB Imphal
ঙসি ফাওবা (বেক্সিনেসন দ্রাইভকী তরাহুমদোইশুবা নুমিৎতা) কোবিদ১৯গী মায়োক্তা বেক্সিন কাপখিবা হেল্থকিয়র ৱার্করশিংগী অপুনবা মশিং ঙসি লাখ ২৮ হেনখ্রে।
প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না সেসন ৫২,৬৬৭কী খুত্থাংদা পুন্না বেনিফিসরী ২৮,৪৭,৬০৮ (ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা) বেক্সিন কাপখ্রে।
ঙসিগী নুমিদাং পুং ৭ ফাওবা পাঙথোকখিবা সেসন ৯,৯৯৪গী খুত্থাংদা ঙসি বেনিফিসরী ৪,৯১,৬১৫ বেক্সিন কাপখ্রে। অরোইবা রিপোর্ত ঙসি নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফংগনি।
সিরিএল নম্বর
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
২৬৫৬
২
অন্ধ্র প্রদেশ
১,৭০,৯১০
৩
অরুনাচল প্রদেশ
৮,৬৫১
৪
অসাম
২৭,৬৯৩
৫
বিহার
১,০৬,৮২৪
৬
চান্দিগর
২৭৬৪
৭
ছত্তিসগর
৬২,১১০
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
৪৯৩
৯
দামন অমসুং দীয়ু
২৮৬
১০
দিল্লী
৪৮,০০৮
১১
গোৱা
২৮৮২
১২
গুজরাত
১,৫৪,২৩৪
১৩
হরিয়ানা
১,১৫,৯৬৮
১৪
হিমাচল প্রদেশ
১৮,৮৪৮
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
২২,৪০১
১৬
ঝার্খন্দ
২৪,৩১৫
১৭
কর্নাতকা
২,৮৪,৯৭৯
১৮
কেরেলা
১,০৬,৩৯৩
১৯
লদাখ
৮১৮
২০
লক্ষদীপ
৭৪৬
২১
মধ্য প্রদেশ
১,৬৭,৮৩৮
২২
মহারাস্ত্র
২,১৮,০৩০
২৩
মনিপুর
২৮৫৫
২৪
মেঘালয়
৩৮৪৯
২৫
মিজোরাম
৬৭২৮
২৬
নাগালেন্দ
৩,৯৭৩
২৭
ওরিশা
১,৯৪,০৫৮
২৮
পুদুচেরী
১৮১৩
২৯
পঞ্জাব
৫০,৯৭৭
৩০
রাজস্থান
২,৪৪,২০৪
৩১
সিক্কিম
১৭৪৮
৩২
তামিল নাদু
৮৮,৪৬৭
৩৩
তেলঙ্গনা
১,৪৬,৬৬৫
৩৪
ত্রিপুরা
২৪,৩০২
৩৫
উত্তর প্রদেশ
২,৭৭,৬০৮
৩৬
উত্তরাখন্দ
১৯,৫১৭
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
১,৮৪,৫৯৬
৩৮
অরোপ্পশিং
৪৮,৪০১
অপুনবা
২৮,৪৭,৬০৮
নুমিৎ খুদিংগী পাঙথোকপা সেসনশিংগী অমসুং বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিংগী মশিং অসি লেপ্পা লৈতনা হেনগৎলক্লি হায়বা উৎখ্রে।
রাজ্য অমসুং য়ু.তি. ১৩ অসিনা মখোয় অমমমদা বেনিফিসরী লাখ ১ হেন্না বেক্সিন কাপখ্রে (পুন্না ৮৩.৩১% ওইরি)
বেক্সিনেসন দ্রাইভকী নুমিৎ-১৩শুবগী নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা এ.ই.এফ.আই. ২৯৩ রিপোর্ত তৌরকখ্রে।